Κρίμα, ο «άγουρος» ακόμη ποδοσφαιρικά, Ηλίας Αντωνάτος, εγκαταλείπει το ποδόσφαιρο με αιχμές για την οργάνωσή του στην Κεφαλονιά

Ένας από τους πιο σημαντικούς κύκλους της αθλητικής μου πορείας έφτασε στο τέλος του. Μετά από ώριμη σκέψη, πήρα την απόφαση να σταματήσω την ενασχόλησή μου με το ποδόσφαιρο.
Κλείνοντας αυτόν τον κύκλο, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Παλληξουριακό και όλους τους ανθρώπους του για όλες τις ωραίες στιγμές που έζησα για 4 αγωνιστικές περιόδους, συμπεριλαμβανομένης και αυτής που μας πέρασε. Τους ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσαν να αγωνιστώ στη Γ’ Εθνική και να ζήσω μοναδικές στιγμές που θα μου μείνουν αξέχαστες, αλλά και για τη δυνατότητα που μου πρόσφεραν να συμμετάσχω και στο Κύπελλο Ελλάδας, παρουσιάζοντας συνολικά μία καλή αγωνιστική εικόνα, αντάξια του επιπέδου και των δύο διοργανώσεων. Θεωρώ ότι η ομάδα τα τελευταία χρόνια καταβάλλει μια άνευ προηγουμένου προσπάθεια, ανεβάζοντας χρόνο με το χρόνο τα στάνταρ σε ένα νησί όπου, δυστυχώς, το ποδοσφαιρικό και το οργανωτικό επίπεδο πέφτουν συνεχώς… Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλη την οικογένεια του Παλληξουριακού!

Ηλίας Αντωνάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed