Επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας, λίγος ο κόσμος, μεγάλη αισιοδοξία για την κατάκτηση της έδρας

Με παρόντα και ομιλητή τον Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστου Τυραντίλη, έγινε η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων του κόμματος στην Κεφαλονιά και στην Ιθάκη.
Η πολύ ζέστη και η ώρα διεξαγωγής της παρουσίασης απέτρεψε πολύ κόσμο να δώσει το παρόν στην πρώτη ουσιαστικά παρουσίαση στο κοινό των υποψηφίων Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, Βικτώριας Αλεξανδράτου, Παναγή Καππάτου και Γιώργου Κοκκόλη. Η παρουσίαση έγινε από την πρόεδρο της ΝΟΔΕ, Γιάννα Κουλουμπή, ενώ στην αίθουσα έκανε την εμφάνισή του και ο απερχόμενος Δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης, εμφανώς κατηφής και ξέροντας ότι ακριβώς σε δύο μήνες θα αφήσει τη θέση του. Οι τρεις υποψήφιοι Βουλευτές κινήθηκαν σε διαφορετικά επίπεδα αναφορικά με τις ομιλίες τους, η οποίες περιελάμβαναν πολλά στοιχεία από αυτά που ακούστηκαν την Κυριακή στην κοινού τους συνέντευξη Τύπου στη ΝΟΔΕ. Η κα Αλεξανδράτου κατηγόρησε την Βουλευτή για τα έργα που δεν έγιναν σε Κεφαλονιά και Ιθάκη, τονίζοντας παράλληλα ότι στόχος της είναι να κόψει τον γόρδιο δεσμό της διχόνοιας και όλοι οι Κεφαλλονίτες να βαδίσουν μαζί στο μέλλον της χώρας που έρχεται.
Ο Παναγής Καππάτος ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αφήνει πίσω του χάος, έχοντας ισοπεδώσει πρώτα τη μεσαία τάξη. Τόνισε την εγκατάλειψη που έζησαν τα νησιά μας τα προηγούμενα χρόνια, ενώ ανέφερε τους τέσσερις άξονες πάνω στους οποίους τα νησιά μας μπορεί να φύγουν μπροστά. Υγεία, Παιδεία, Τουρισμός και Πολιτισμός. Από την πλευρά του ο Γιώργος Κοκκόλης, ο πιο νέος της παρέας, αλλά γεμάτος εμπειρία που απέκτησε υπηρετώντας την Τοπική Αυτοδιοίκηση, μίλησε πιο πολιτικά, αφήνοντας όμως αιχμές για όλους αυτούς που τον ενόχλησαν ή και τον λοιδόρησαν τα τρία τελευταία χρόνια που έκανε τις περιοδείες του και στα δύο νησιά. Είναι ο μοναδικός που μίλησε για την παραδοσιακή αρχιτεκτονική των κτηρίων στην Κεφαλονιά, ενώ αναφορικά με τον τουρισμό επισήμανε ότι πρέπει να ανοίξουν νέες αγορές αφίξεων τουριστών. Οι τρεις υποψήφιοι θα συνεχίσουν τις επόμενες ημέρες τις περιοδείες του, ενώ έχει μείνει ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει συγκέντρωση και ομιλία όλων την Παρασκευή στην πλατεία.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed