Όχι άλλο σανό στους Κεφαλλονίτες από την «άφαντη» Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, οι μέρες αυτές πέρασαν ανεπιστρεπτί…

Πέντε ημέρες πριν από τις εκλογές και ακόμη δεν μας έχει πληροφορήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και η απερχόμενη Βουλευτής του νομού μας, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, τι θα πράξει την επόμενη ημέρα για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη.
Αντίθετα, αρχίζουν να βγαίνουν τα παπαγαλάκια μέσω ηττημένων κατ’ επανάληψη ιστοσελίδων σε εκλογικές αναμετρήσεις για να μας πλέξουν το εγκώμιο της κας Θεοπεφτάτου και μάλιστα χωρίς υπογραφή. Διαβάζουμε σήμερα για το… τεράστιο έργο της Βουλευτού μας όλα αυτά τα χρόνια και μας σηκώνεται η τρίχα από τις μαλακίες που διαβάζουμε. Μερικά παραδείγματα και μόνο θα σας πείσουν για την αγιογραφία που προσπαθούν να κάνουν στην κατά τα υπόλοιπα συμπαθή σε εμάς, Αφροδίτη.
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ: Η κυβέρνηση και η κα Θεοπεφτάτου ουσιαστικά σύρθηκαν από τις εξελίξεις για να εφαρμοστεί το Μεταφορικό Ισοδύναμο. Αξίζει να θυμίσουμε ότι επί πέντε και πλέον χρόνια τα Επιμελητήρια της χώρας πίεζαν την κυβέρνηση. Ένας από τους συντάκτες του νομοσχεδίου για το Μεταφορικό Ισοδύναμο ήταν ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς-Ιθάκης, Ανδρέας Παντελιός, άρα Θεοπεφτάτου και Μεταφορικό Ισοδύναμο δεν υπάρχει καμία σχέση. Να θυμίσουμε επίσης ότι το θέμα το έκανε γνωστό στα νησιά για πρώτη φορά η ΑΝΑΣΑ του Θόδωρου Γαλιατσάτου από το 2010.
ΓΕΦΥΡΑ ΧΑΡΑΚΑ – ΛΙΜΑΝΙ ΠΙΣΑΕΤΟΥ: Τα δύο αυτά έργα μελετήθηκαν και άρχισαν να υλοποιούνται επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ, επί Νομαρχίας Διονύση Γεωργάτου και με Βουλευτή τον Σπύρο Μοσχόπουλο. Το μόνο που έκανε η κα Θεοπεφτάτου ήταν μια επίσκεψη στον υπουργό το 2015 για να επισπεύσει μια πληρωμή προς τον εργολάβο προκειμένου να συνεχιστεί το έργο. Άρα αμέτοχη και εδώ η κα Θεοπεφτάτου.
ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ: Εδώ γελάνε και τα τσιμέντα για τη συμμετοχή της κας Θεοπεφτάτου. Έργο καθαρά του ΠΑΣΟΚ με ελάχιστη βοήθεια από τον Βουλευτή τότε Αλέξανδρο Παρίση και πολύ δουλειά από τον μετέπειτα Βουλευτή, Σπύρο Μοσχόπουλο. Έβαλε το χέρι της προς τη θετική κατεύθυνση και η Περιφέρεια του Θόδωρου Γαλιατσάτου. Θεοπεφτάτου μηδέν εις το πηλίκο.
ΛΙΜΑΝΙ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ: Πρέπει να ντρέπεται η κα Θεοπεφτάτου και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για το γεγονός ότι σχεδόν έξι χρόνια μετά τον σεισμό του 2014 το λιμάνι της πρωτεύουσας είναι σήμερα σε αυτά τα χάλια. Ντροπή κα Θεοπεφτάτου, για τα καμώματα της κυβέρνησή σας και την δική σας αδιαφορία.
5 εκ ευρώ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Έπρεπε να περάσουν τέσσερα χρόνια για να έρθει νομοθετική ρύθμιση στη Βουλή για τη δωρεά των 5 εκ ευρώ της Περιφέρειας Αττικής και του Γιάννη Σγουρού. Πάλι το ΠΑΣΟΚ μπροστά μας κα Θεοπεφτάτου; Χάθηκε πολύτιμος χρόνος, προκειμένου τα χρήματα αυτά να διατεθούν για τις υποδομές της Παλλικής. Τότε δεν κατέρρεε ο ΣΥΡΙΖΑ για να φέρει τροπολογία νύχτα και παραμονή εκλογών στη Βουλή η κα Θεοπεφτάτου.
ΓΗΠΕΔΟ ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΕΡΓΩΤΗΣ: Εδώ η Βουλευτής μας, αλλά και ο απερχόμενος Δήμαρχος οφείλουν ένα μεγάλο συγνώμη στους κατοίκους και πιο πολύ στη νεολαία του Αργοστολίου. Διαλύθηκαν ομάδες, καταστράφηκαν και τα γύρω γήπεδα και η κα Θεοπεφτάτου αγκάλιαζε και φιλούσε τον Τσίπρα στην Ιθάκη. Πέντε χρόνια για την αντικατάσταση ενός τάπητα, την ίδια ώρα που η Περιφέρεια Γαλιατσάτου-Δρακουλόγκωνα έφτιαχναν το ένα γήπεδο μετά το άλλο σε Κεφαλονιά και Ιθάκη.
ΕΝΤΑΞΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: Ένα κάρο έργα αναφέρουν τα παπαγαλάκια της κας Θεοπεφτάτου, η οποία πέρασε και δεν ακούμπησε. Ουδεμία σχέση έχει με αυτά, αμφιβάλλω αν τα ξέρει ακόμη και ονομαστικά το καθένα.
ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ: Η ιστορία θα καταγράψει ότι ένας από τους εγκληματίες της Κεφαλονιάς, πέραν του Αλέξανδρου Παρίση, ήταν και η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου. Ο ένας διέλυσε τον Δήμο κυβερνητικά και η άλλη τον διέλυσε ουσιαστικά. Το μεγαλύτερο έγκλημα που έκανε ποτέ στον τόπο ήταν η διάσπαση του Δήμου. Μαζί με τον Αλέξανδρο Παρίση και μερικούς ακόμη η ιστορία θα τους γράψει με τα πιο μελανά γράμματα.
Υ.Γ. ΌΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ κα ΘΕΟΠΕΦΤΑΤΟΥ, ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΑΝΟ ΣΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΤΑΪΣΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΛΥ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ!

Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed