Πάντα δίπλα στο πλευρό του Σταύρου Σπαθή και του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς-Ιθάκης θα βρίσκεται ο υπ. Βουλευτής, Γιώργος Κοκκόλης

Επίσκεψη, περισσότερο ουσιαστική και λιγότερο εθιμοτυπική, πραγματοποίησε χθες το μεσημέρι στο Επιμελητήριο Κεφαλονιάς-Ιθάκης, ο υποψήφιος Βουλευτής, Γιώργος Κοκκόλης, συναντώντας τον πρόεδρο, Σταύρο Σπαθή.
Οι δύο άνδρες συνομίλησαν για περισσότερο από μία ώρα για τα μείζονα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες των νησιών μας. Ο κ. Σπαθής έδωσε στον κ. Κοκκόλη να καταλάβει ότι τα μέλη του Επιμελητηρίου δεν είναι και στην καλύτερή τους κατάσταση, αφού η υπερφορολόγηση και το χαοτικό τοπίο στο Ασφαλιστικό τους φέρνουν σε κατάσταση συναγερμού. Ο υποψήφιος Βουλευτής άκουσε με προσοχή όλες τις παρατηρήσεις του κ. Σπαθή, πολλές εκ των οποίων ήταν σε έντονο ύφος και δήλωσε πως σε περίπτωση που ο λαός της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης τον στείλουν στο Κοινοβούλιο θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να ανατρέψει αυτή την κατάσταση. Δήλωσε στον κ. Σπαθή ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα στο Επιμελητήριο και τον πρόεδρό του άσχετα με το αποτέλεσμα των εκλογών. Ο Γιώργος Κοκκόλης δεσμεύθηκε για μια σειρά από πράγματα που θα γίνουν αν η Νέα Δημοκρατία θα είναι η επόμενη κυβέρνηση. Φορολογία, Ασφαλιστικό, 120 δόσεις προσβάσιμες σε όλους τους επαγγελματίες, διατήρηση της ακτοπλοϊκής γραμμής Ιθάκη-Σάμη-Πάτρα ήταν κάποια από τα θέματα που συζητήθηκαν. Αμφότεροι χαρακτήρισαν την κουβέντα τους ουσιαστική, με τον κ. Σπαθή να εύχεται κάθε επιτυχία στον υποψήφιο Βουλευτή του νομού μας.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed