Απίστευτη ταλαιπωρία για 40 επιβάτες του ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς, που εγκλωβίστηκαν στην Πάχη Μεγάρων και δεν προλαβαίνουν να ψηφίσουν

Δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους 40 περίπου επιβάτες του ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς που ξεκίνησαν σήμερα το πρωί στις 10:15 από Αθήνα με προορισμό την Κεφαλονιά μέσω του λιμανιού της Πάτρας.
Το λεωφορείο που τους μετέφερε έπαθε βλάβη περίπου στις 11:00 το πρωί στην Πάχη Μεγάρων και ήταν αδύνατο να συνεχίσει το ταξίδι του για την Πάτρα. Άμεσα κινητοποιήθηκε ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ, Σπύρος Σαμούρης, προσπαθώντας να βρει λύση, προκειμένου οι ταξιδιώτες να αλλάξουν λεωφορείο και να προλάβουν το δρομολόγιο της Πάτρας, έτσι ώστε να φτάσουν έγκαιρα στο νησί και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Δυστυχώς, η ανταπόκριση από το ΚΤΕΛ Κορίνθου δεν ήταν άμεση, με τον κ. Σαμούρη να απειλεί θεούς και δαίμονες. Τελικά, οι Κορίνθιοι αποφάσισαν να στείλουν λεωφορείο για να παραλάβει τους επιβάτες στις 13:15, με αποτέλεσμα αυτοί να μεταφερθούν στην Κυλλήνη για το δρομολόγιο των 17:15. Αυτό σημαίνει ότι οι ετεροδημότες ψηφοφόροι θα φτάσουν στον Πόρο οριακά την ώρα του κλεισίματος της κάλπης, οπότε δεν θα καταφέρουν να ψηφίσουν. Για τους Αργοστολιώτες και τους Σαμικούς ούτε λόγος. Τα παράπονα είναι μεγάλα, ο εκνευρισμός έντονος και τα… καντήλια πολλά. Τουλάχιστον, ας ελπίσουμε να φτάσουν στο νησί χωρίς άλλα παρατράγουδα.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed