Ορκίστηκε σήμερα ο νέος Βουλευτής μας, Παναγής Καππάτος, ενώπιον του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου

Ορκίσθηκαν σήμερα, Τετάρτη 17 Ιουλίου, οι βουλευτές της Βουλής των Ελλήνων που εκλέχθηκαν στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019. Τη συνεδρίαση διηύθυνε ο Αντιπρόεδρος κ. Γεώργιος Βαρεμένος, ο οποίος ασκεί τα καθήκοντα του προσωρινού Προέδρου, σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής.
Ανάμεσά τους βρισκόταν ο νέος Βουλευτής Κεφαλληνίας-Ιθάκης, Παναγής Καππάτος, φανερά συγκινημένος από την όλη διαδικασία. Ο νέος Βουλευτής συνοδεύονταν από τη σύζυγο Ευτέρπη Κεκκάτου, καθώς και τις κόρες του Καίτη και Υακίνθη, ενώ συναντήθηκε με τον κ. Χρήστο Ταραντίλη, με τον οποίο είχαν γνωριστεί στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στην Κεφαλονιά. Στην ορκωμοσία χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, επικεφαλής αντιπροσωπείας μελών της Ιεράς Συνόδου. Ακολούθησε η ορκωμοσία των τριών μουσουλμάνων βουλευτών στο Κοράνι και αμέσως μετά η ορκωμοσία όσων βουλευτών επιθυμούσαν πολιτικό όρκο. Η Ολομέλεια του Κοινοβουλίου θα συγκληθεί αύριο Πέμπτη 18 Ιουλίου, στις 10:30, με θέμα ημερήσιας διάταξης την εκλογή Προέδρου του Σώματος.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed