Έδωσε πάλι… ρέστα το Επιμελητήριο στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Οίνου στο Ληξούρι, παρουσία του Άκη Πετρετζίκη

Το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας & Ιθάκης, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και παραγωγούς, διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά, με μεγάλη επιτυχία, το Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Οίνου στην Κεντρική Πλατεία Ληξουρίου στις 19 και 20 Ιουλίου 2019.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι να καθιερωθεί η Κεφαλονιά ως γαστρονομικός και πολιτιστικός τουριστικός προορισμός, μέσω της προβολής των τοπικών παραγωγών και προϊόντων και της ενίσχυσης των επιχειρήσεων. Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν ως εκθέτες:
Κτήμα Χαριτάτου
Κτήμα Σκλάβου
Κτήμα Gentilini
Κτήμα Φοίβου
Αγροτικός Συνεταιρισμός Παραγωγών Ρομπόλας
Ζαχαροπλαστεία Μαυροειδής
Έρτσος Γεώργιος, «Γέννημα Γης»
Μουρελάτος Σπύρος – Μέλι
Μεταξάτος Παναγής, Κριτονού
Μουρελάτος Χαράλαμπος, Βιβλιοπωλείο “Happy House”
Τζωρτζάτος Σπυράγγελος και ΣΙΑ ΕΕ, Τυροκομικά
Λιναρδάτος Σπύρος, Μάντολες
Άρης Αγάθος, Αγρόκτημα «Ελίτικο»
Καππάτος Αντώνης «Βοσκοπούλα»
Τζουγανάτου Θεοδοσία, Αρτοποιείο «Τρίτη Γενιά»
Ζαρκάδας Βαγγέλης, Μέλι «Αχιλλεύς
Σούλας Τιμολέων, τα «Λουκουμάκια»
Ένωση ΑΜΕΑ, «Υπερίων»
Εικαστική ομάδα «Μορφές»
Η επιτυχία του 2ου Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Οίνου, οφείλεται μεταξύ άλλων, στον επαγγελματισμό που επέδειξαν ο καταξιωμένος μάγειρας Άκης Πετρετζίκης και η ομάδα του, ο επιτυχημένος Κεφαλονίτης bartender, Mιχάλης Κουγιανός, το χορευτικό συγκρότημα «Ιόνιος Πνοή», καθώς και το μουσικό σχήμα «Έξω Φρενών». Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθησαν στις εκδηλώσεις του διήμερου Φεστιβάλ καθώς και τις επιχειρήσεις του Ληξουρίου VS Corner και Ζαχαροπλαστείο Μαυροειδής, που μας παραχώρησαν τον εξοπλισμό τους για την παρασκευή των συνταγών.
Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης για τη πολύτιμη στήριξή τους οικονομικά και σε πρώτες ύλες: Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, Μύθος Εστίασης, Ιχθυοτροφεία Κεφαλληνίας, Κatsouris travel, Vodafone Παπαδάτος, Alpha Bank, Σπαθής Καφέ- Αρτοποιία Ζαχαροπλαστική, Πορθμεία Κεφαλονιάς, AB Food Market, Super Market Bazzar, Kτηνιατρείο Βαβάση Σπυριδούλα, Ταβέρνα Ψησταριά «ο Μάκης», Αγροτικός Συνεταιρισμός Παραγωγών Ρομπόλας, Κρεοπωλείο Αφοί Δεληκοστόπουλοι, Τυροκομικά Τζωρτζάτος Σπυράγγελος και ΣΙΑ ΕΕ, Μεταξάτος Παναγής – Κριτονού, Σταμούλης Παντοπωλείο – Τυροκομικά και Electronet Μουίκης- Νεόφυτος. Ανανεώνουμε το «γαστρονομικό» μας ραντεβού για το καλοκαίρι του 2020.

Ο Πρόεδρος
ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΠΑΘΗΣ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed