Ευχαριστίες στα δύο Νοσοκομεία μας, αλλά και καταγγελίες κατά των ιδιωτικών μικροβιολογικών εργαστηρίων και διαγνωστικών κέντρων από τον Δημήτρη Ατσάρο

Με αφορμή το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η Μητέρα μου παραμονές του Δεκαπενταύγουστου, θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες στο ΕΚΑΒ και τους Διασώστες του, που έσπευσαν άμεσα στην οικεία μου με το ασθενοφόρο.
Τους Ιατρούς κκ Ζαπάντη & Γιαννόπουλο, καθώς και το Νοσηλευτικό Προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Ληξουρίου που διακομίσθηκε όπως και το αντίστοιχο Νοσηλευτικό Προσωπικό της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Αργοστολίου και τους Ιατρούς κκ Βασιλάκο, Χριστοδουλάκη και Μόκα, για την νοσηλεία της και τον υψηλό επαγγελματισμό που επέδειξαν, εργαζόμενοι κάτω από σοβαρές ελλείψεις και που ήταν παρόντες μέσα σε όλες τις αργίες. Πολλοί μέμφονται τα Δημόσια Νοσοκομεία, αλλά οι υπηρεσίες τους, η προσφορά τους, η προσήλωση στο καθήκον όσων τα υπηρετούν και ο ρόλος που επιτελούν είναι ιδιαίτερα σημαντικός.
Η υγεία είναι το ύψιστο αγαθό. Όλοι μας πρέπει να ενώσουμε τις φωνές μας και να πιέσουμε τους αρμόδιους για την περαιτέρω λειτουργία και στελέχωση των Νοσοκομείων του νησιού μας τόσο σε Ανθρώπινο Δυναμικό όσο και σε Υλικοτεχνική Υποδομή. Θέλω όμως να επισημάνω και να καταγγείλω ταυτόχρονα, ότι όλα τα Ιδιωτικά Μικροβιολογικά Εργαστήρια & Διαγνωστικά Κέντρα του νησιού παρέμειναν κλειστά κατά τις ίδιες ακριβώς ημέρες για δύο εβδομάδες μέσα στον Αύγουστο, αφήνοντας ακάλυπτους τόσο τους κατοίκους όσο και τους επισκέπτες του τόπου μας, στο αποκορύφωμα της Τουριστικής Περιόδου. Κατανοώ την ανάγκη των Εργαζομένων και των Ιατρών σε αυτά για τις άδειες τους, αλλά το να μην μπορούν να συνεννοηθούν ώστε να παραμείνει κάποιο σε λειτουργία, το θεωρώ επιεικώς απαράδεκτο.

Ατσάρος Δημήτριος
Πρόεδρος Ομοσπονδίας
Τουριστικών Καταλυμάτων Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed