Δεν είχε ψυχή ο Μάκης Φόρτες να ψηφίσει Βαλλιανάτο για πρόεδρο, την ώρα που η «Ισχυρή Κεφαλονιά-Αετός» πυροβολούσε τα πόδια της

Δεν είχαν το κουράγιο η «Ισχυρή Κεφαλονιά-Αετός» και ο Μάκης Φόρτες να ψηφίσουν τον Νικόλα Βαλλιανάτο για Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου. Δεν τους ενδιέφερε ότι θεσμικά ο Πρόεδρος εκλέγεται από την παράταξη του Δημάρχου και ότι ο Νικόλας ήταν έτσι και αλλιώς μοναδικός υποψήφιος.
Δεν μπόρεσαν, δεν είχαν ψυχή. Δεν τους πήγαινε το χέρι. Από αύριο θα μιλούν για συναίνεση, αλλά «συναίνεση αλά καρτ». Ο καψερός ο Αλέκος μετά την ψηφοφορία για τον Πρόεδρο ένιωθε άβολα. Στην πραγματικότητα ήθελε να ψηφίσει τον Βαλλιανάτο, αλλά δεν τον άφησε ο… άλλος. «Την πατήσαμε εγώ σας τα έλεγα», απολογείτο δημόσια ο ψημένος. Τι να σου κάνω βρε Αλέκο. Θα σε βάζουν συνέχεια να πυροβολείς το πόδι σου. Ο Διονύσης Πολλάτος, Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «Ισχυρή Κεφαλονιά-Αετός», κατηγορεί τον Δήμαρχο γιατί λέει δεν υπήρξε συνεννόηση για την εκλογή Προέδρου. Δεν του έκανε του Διονύση ο Βαλλιανάτος. Ήθελε κάτι «υπερβατικό». Μάθε μπαλίτσα αγόρι μου. Από τον Νόμο ο Πρόεδρος πρέπει να είναι από την παράταξη του Δημάρχου. Ο Νόμος το ορίζει, όχι ο Δήμαρχος. Άκου δεν του κάνει κοτζάμ Βαλλιανάτος του Διονύση; Ορθά οι Σύμβουλοι της κίνησης «Κεφαλονιά Νησί για όλους» και ο Σπύρος Πεφάνης τοποθετήθηκαν θετικά στις προτάσεις του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου. Υποστήριξαν τον Θεσμό και δεν απεδείχθησαν μύωπες. Τον Θεσμό και όχι τα πρόσωπα.

ΠΗΓΗ: Kefalonitis-onos

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed