Παράταση υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα «CRAFT LAB»

Παράταση της προθεσμίας για την υποβολή αιτήσεων Δημόσιας Πρόσκλησης για την επιλογή νέων καλλιτεχνών στον τομέα της κεραμικής, του μωσαϊκού και του υφάσματος στο πλαίσιο του προγράμματος «CRAFT LAB», Πρόγραμμα INTERREG V-A CBC Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020, Κωδικός MIS: 5003879.
Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ιονίων Νήσων λαμβάνοντας υπόψη:
-Την από 13/5/2019 δημόσια πρόσκληση για την επιλογή νέων καλλιτεχνών στον τομέα της κεραμικής, του μωσαϊκού και του υφάσματος στο πλαίσιο του προγράμματος «CRAFT LAB».
-Το γεγονός ότι η δημόσια πρόσκληση για την επιλογή νέων καλλιτεχνών είναι μία από τις σημαντικότερες ενέργειες στo πλαίσιο του προγράμματος και ότι είναι απαραίτητο να προωθηθεί περαιτέρω η πρόσκληση.
-Το γεγονός ότι οι εταίροι του έργου έχουν εκφράσει την επιθυμία να παρατείνουν την καθορισμένη από την πρόσκληση προθεσμία.
Παρατείνει το διάστημα υποβολής των αιτήσεων έως την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν την περίοδο Οκτωβρίου – Νοεμβρίου 2019. Κατά τα λοιπά ισχύουν τα οριζόμενα στην αρχική Πρόσκληση. Ευχαριστούμε πολύ τους υποψηφίους που έχουν ήδη υποβάλει αίτηση συμμετοχής. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Δημόσια Πρόσκληση για την επιλογή νέων καλλιτεχνών που θα συμμετέχουν στα εργαστήρια πρακτικής κατάρτισης στο πλαίσιο του έργου “CRAFT LAB”, καθώς και τα σχετικά έντυπα υποβολής αιτήσεων μπορείτε να τα βρείτε στο site της ΠΕΔ-ΙΝ:
Παράταση: http://ped-in.gr/node/252
Κείμενο Αίτησης: http://www.ped-in.gr/node/242
Έντυπο Αίτησης: http://ped-in.gr/sites/default/files/documents/craftlab/ENTYPO AITISIS SYMMETOXIS-CRAFT LAB Final.docx.

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔΙΝ
Παρίσης Αλέξανδρος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed