Μάκη Φόρτε, πάρε θέση για τα προσβλητικά δημοσιεύματα κατά του Σπύρου Πεφάνη, που δεν θα γίνει ποτέ «Άρης»

Το «Κόμμα» αποκήρυξε τότε, την εποχή του ιστορικού του λάθους, τον Άρη και έβγαλε ανακοίνωση προς τον Λαό, ανακοίνωση που ευχάριστα προβλήθηκε από τα μέσα ενημέρωσης της εποχής.
«Ο Κλάρας ή Μιζέριας είναι τυχοδιωκτικό και ύποπτο στοιχείο. Ούτε φαί, ούτε νερό στον Μιζέρια». Ο Σπύρος Πεφάνης δεν είναι και δεν θα γίνει ποτέ «Άρης». Είναι ο γνωστός Σπύρος «ο Άννας» που ζήσαμε μαζί, μεγαλώσαμε μαζί, τσακωθήκαμε, τα βρήκαμε, συγκρουστήκαμε. Ο Σπύρος δεν ήταν ποτέ «λίγο από δω και λίγο από κει». Πάντα στην Ανανεωτική Αριστερά και όταν είχε 2% και τώρα με τον Κυβερνητικό ΣΥΡΙΖΑ. Κατέβηκε με τον Φόρτε και έκρινε για λόγους δικούς του με τους οποίους συμφωνώ πως διευκολύνει την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου η ευρύτερη δυνατή υποστήριξη στους υποψηφίους του Προεδρείου. Με διαδοχικά δημοσιεύματα Ημερήσιο τοπικό μέσο ενημέρωσης, στοχοποιεί τον Σπύρο: «Αναιτιολόγητη στάση, ύποπτη συναλλαγή…».
Και τώρα Μάκη Φόρτε πρέπει να πάρεις θέση. Συμφωνείς με τα δημοσιεύματα του Ημερήσιου μέσου; Θεωρείς τον Σπύρο Πεφάνη «ύποπτο και ύποπτα συναλλασσόμενο;» Ή Διαφορετικά πρέπει ευθέως να αποδοκιμάσεις αυτήν την προσβολή απέναντι σε έναν άνθρωπο, «άνθρωπο σου» που ποτέ δεν τα κονόμησε από το Δημόσιο ταμείο, δεν «τακτοποιήθηκε», δεν βόλεψε τα παιδιά του ή τα γατιά του. Η σιωπή σημαίνει έγκριση των προσβλητικών Δημοσιευμάτων. Είναι υιοθεσία της προσβολής. Τότε ο Σπύρος να πάρει θέση όπως ο ίδιος κρίνει για την υπεράσπιση της Ιστορίας του και της διαδρομής του.

ΠΗΓΗ: kefalonitis-onos.blogspot.com

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed