Συγκρότηση Συντονιστικής Επιτροπής και Γραμματείας της «Επτανησιακής Πρωτοβουλίας»

Η «Επτανησιακή Πρωτοβουλία» αποτελεί δημιούργημα των αναγκών του καιρού μας. Είναι η κοινωνική, αυτοδιοικητική δύναμη που μπορεί να συμβάλλει στην επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίσει ο τόπος μας. Είναι γέννημα της απαίτησης του επτανησιακού λαού που έμαθε να διεκδικεί όσα δικαιούται, να παλεύει και να δουλεύει με ζήλο, να βαδίζει μπροστά και να γράφει ιστορία.

Το εκλογικό αποτέλεσμα του Μάη μας όρισε σε έναν καίριο ρόλο στη νέα περιφερειακή, αυτοδιοικητική περίοδο. Μας έκανε πρωταγωνιστές στο μεγάλο αγώνα της επόμενης ημέρας για την ανατολή μιας ελπίδας, που μπορεί να είναι ο τρόπος για όσα έχουν ανάγκη όλοι οι κάτοικοι των νησιών μας.

Η πρόκληση της απλής αναλογικής μας έδωσε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε δημιουργικά στο νέο περιβάλλον, δίχως εμμονές, προκαταλήψεις και αρνήσεις, αλλά με διάθεση δημιουργικής σύνθεσης και αποτελεσματικής λειτουργίας,  ώστε να βάλουμε και εμείς το λιθαράκι μας για να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα. 

Ο ιστορικός εκλογικός κύκλος έκλεισε και βρισκόμαστε σήμερα μπροστά σε μια νέα αφετηρία για το μεγάλο και σπουδαίο που έρχεται: Μια δυνατή κοινωνική σύνθεση πολιτών, με κοινές ιδέες, απόψεις και θέληση, που με τη φωνή μας στους θεσμούς της δευτεροβάθμιας τοπικής αυτοδιοίκησης και στο κοινωνικό κίνημα θα καταφέρουμε να δώσουμε την ώθηση που απαιτείται για να αλλάξει η ζωή των παιδιών μας.

Σήμερα όλα τα στελέχη μας στρατεύονται σε αυτήν την προσπάθεια. Οι άνθρωποι που με λογισμό και μ’ όνειρο χτίζουμε όλοι μαζί, κάτι καινούργιο, δυναμικό και σίγουρα αποδοτικό για τον τόπο μας. Έμπειροι και μαχητικοί συμμετέχουμε στον αγώνα της πραγμάτωσης των ονείρων της νέας γενιάς.

Για την επόμενη ημέρα, για τις προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά μας συγκροτούνται η 15μελής Συντονιστική επιτροπή και η 5μελής Γραμματεία της «Επτανησιακής Πρωτοβουλίας», που θα έχουν ως έργο:

  • Το συντονισμό των στελεχών μας σε όλα τα νησιά, που είναι πρόθυμα να εργαστούν για την επίτευξη των σκοπών της παράταξης στο νέο περιβάλλον.
  • Την ανάδειξη, την επεξεργασία και προώθηση των λύσεων για τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουμε σε όλες τις τοπικές κοινωνίες και συνολικά στα Επτάνησα.
  • Την οργάνωση δράσεων ενημέρωσης και συντονισμού των κοινωνικών κινημάτων, των εκπροσώπων της πρωτοβάθμιας τοπικής αυτοδιοίκησης και των άλλων κοινωνικών και επαγγελματικών φορέων και οργανώσεων.
  • Την εκπροσώπηση της αυτοδιοικητικής παράταξής σε όλους τους χώρους.
  • Την εξειδίκευση και τεκμηρίωση των κεντρικών θέσεών μας.

Σύντομα θα συγκροτηθούν και θα ανακοινωθούν οι θεματικές ομάδες δουλειάς και οι επιτροπές που θα απαρτίσουν τη νέα οργανωτική δομή της παράταξής μας, στις οποίες θα συμμετάσχουν οι υποψήφιοι των εκλογών του Μάη και άλλα στελέχη που στήριξαν και στηρίζουν την προσπάθειά μας.

Η σύνθεση των οργάνων της «Επτανησιακής Πρωτοβουλίας» είναι:

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ: ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 

ΜΕΛΗ:

  1. ΠΟΖΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ)
  2. ΣΠΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ – ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ)
  3. ΡΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ – ΛΕΥΚΑΔΑ)
  4. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΙΘΑΚΗ)
  5. ΒΛΑΧΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ)
  6. ΔΙΒΑΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ)
  7. ΔΟΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΚΕΡΚΥΡΑ)
  8. ΘΕΡΙΑΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΛΕΥΚΑΔΑ)
  9. ΚΟΝΤΟΜΑΡΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ (ΚΕΡΚΥΡΑ)
  10. ΛΑΓΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΚΕΡΚΥΡΑ)
  11. ΜΑΝΕΣΗΣ ΚΑΡΑΜΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ (ΖΑΚΥΝΘΟΣ)
  12. ΜΠΟΤΩΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ (ΖΑΚΥΝΘΟΣ)
  13. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΥΣ (ΚΕΡΚΥΡΑ)
  14. ΠΟΜΟΝΗ ΛΕΥΤΑΚΗ ΛΟΥΛΑ (ΖΑΚΥΝΘΟΣ)
  15. ΣΟΥΕΡΕΦ ΑΝΔΡΕΑΣ  (ΚΕΡΚΥΡΑ)

 

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ: ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ

ΜΕΛΗ:

  • ΠΟΖΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΚΕΡΚΥΡΑ)
  • ΡΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΛΕΥΚΑΔΑ)
  • ΣΠΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ)
  • ΜΠΟΤΩΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ (ΖΑΚΥΝΘΟΣ)
  • ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ

Διαβεβαιώνουμε για μια ακόμη φορά όλους τους κατοίκους των Ιόνιων νησιών ότι θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να πάει αυτός ο τόπος μπροστά, για να ανθίσει το χαμόγελο στα χείλη των παιδιών μας. Αποκλειστικό κριτήριο στην προσπάθειά μας είναι το συμφέρον του λαού των Επτανήσων και η κάλυψη των αναγκών του. 

Από το γραφείο Τύπου

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed