Σημαντικές νίκες στο κύπελλο για Εικοσιμία και Πρόννους

Αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου έκαναν χθες η Εικοσιμία και οι Πρόννοι, που επιβλήθηκαν με το ίδιο σκορ, 2-1, της Σάμης και των Φωκάτων αντίστοιχα.
Η ομάδα από τη Λειβαθώ δυσκολεύτηκε αρκετά για να κάμψει την αντίσταση της Σάμης και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης στο ΔΑΚ Αργοστολίου για να ανοίξει το σκορ, αφού στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες απώλεσαν κάποιες ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα. Ο Αρτντίτ θα βγάλει ωραία πάσα στον Ντουκάι και αυτός με γυριστό σουτ θα νικήσει τον Μωραΐτη κάνοντας το 1-0. Στο 84 ο Ντουκάι θα είναι αυτός που θα στρώσει την μπάλα τον Αλέκο Πολλάτο, που με σουτ θα γράψει το 2-0 για την Εικοσιμία. Οι φιλοξενούμενοι στις καθυστερήσεις θα καταφέρουν να μειώσουν σε 2-1 με πλασέ του Πάνου Κορσιάνου μέσα από την περιοχή.
ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ: (Τσιμάρας), Σκαματζούρας, Κουμαριώτης, Χρίστο (47 Ντουκάι Ντ.), Ντουκάι A., Αποστόλου Κορσιάνος (35 Κονόμη), Αρντίτ, Πολλάτος Α. (86 Κοκκόσης), Πρέντζας, Κούρτι, Λογκόνης.
ΣΑΜΗ: (Παπαθεοδωρόπουλος), Μωραΐτης Κ., Πολυχρονάτος, Ζησιμάτος, Βιτωράτος Κ. (45 Παπαδημάτος), Καραγιαννάκης, Μωραΐτης Ν. (81 Ζαχαράτος), Βιτωράτος Δ., Καππάτος, Σοφιανός, Περιβολάρης, Αμούργης Ι. (68 Μετάι).

Εξίσου σημαντική νίκη πέτυχε και η πρωταθλήτρια ομάδα των Πρόννων, που στα Τζαννάτα, σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, επιβλήθηκε με 2-1 των Φωκάτων. Στο σκορ θα ανοίξει στο 16 ο Πολλάκης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Αποστολάτου. Στο 55 τα Φωκάτα θα αστοχήσουν σε εκτέλεση πέναλτι του Τούρλα, αφού ο Παπαβασιλείου θα πέσει στην γωνία του και θα αποκρούσει. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο θα καταφέρουν να ισοφαρίσουν στο 75 με κεφαλιά του Τούρλα μετά από κόρνερ του Κουμαριώτη. Οι Πρόννοι θα φύγουν τελικά νικητές από το ματς, αφού στο 81 ο Σπαθής με εκτέλεση φάουλ θα γράψει το τελικό 2-1. Στα υπόλοιπα ματς του Σαββατοκύριακου ο Οδυσσέας νίκησε 2-1 στην Ιθάκη την ΑΕΚ, ο ΠΑΟ Κεφαλονιάς επιβλήθηκε με 4-2 του Ηρακλή Πρόννων και ο Εθνικός επικράτησε με 3-1 της Ερύσσου. Χθες τα Διλινάτα νίκησαν 4-0 την Πρόοδο, ο Πυλαριακός διέλυσε με 9-1 τον Εθνοφρουρό και ο Παλληξουριακός επιβλήθηκε δύσκολα 1-0 της Ευγέρου στο Ληξούρι.
ΠΡΟΝΝΟΙ: (Ζησιμάτος), Παπαβασιλείου, Σπαθής, Κουρκουμέλης Αλ., Παπαδημητρόπουλος, Πολυδωράτος, Κουρκουμέλης Σπ., Αποστολάτος, Ξελάι (65’ Ρώσσης), Κόμητας (89’ Γουάκεμπ), Δάρας, Πολλάκης (85 Στάβερης Ν.).
ΦΩΚΑΤΑ: (Λιονάτος), Πετεινάτος, Πολλάτος, Καμπανός, Φωκάς Χρ., Αραβαντινός, Τούρλας, Κουμαριώτης Π., Mάλσι (65’ Ζαμπαύτης), Μπουγάς (57’ Γασπαρής), Φωκάς Ε., Τριανταφυλλίδης (80’ Τσιγαρίδας).

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed