Και εσύ τέκνον Βρούτε, ο Διονύσης Λυκούδης διέγραψε τον Αλέξανδρο Παρίση από την «Ισχυρή Κεφαλονιά» χρίζοντας τον εαυτό του επικεφαλή

Νομίζαμε ότι τα έχουμε δει όλα σε αυτό το νησί που ζούμε, ωστόσο πριν από λίγο, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ζήσαμε τον υπέρτατο πολιτικό παραλογισμό, όπου δημοτικός σύμβουλος διέγραψε τον επικεφαλής της παράταξής του.
Ο λόγος για τον Διονύση Λυκούδη, που όχι μόνο αμφισβήτησε τις ενέργειες και τις πράξεις του Αλέξανδρου Παρίση, αλλά τον κατηγόρησε κιόλας ενώπιον όλων ότι κινείται στις παρυφές της νομιμότητας και δεν πρόκειται να τον ακολουθήσει. Μάλιστα, δεν δίστασε να… συστηθεί στους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους ως ο πρώτος σε σταυρούς όχι μόνο από την παράταξή του, αλλά από όλους όσους έχουν εκλεγεί στον νέο Δήμο Αργοστολίου. Σε ερώτηση του προέδρου, Νικόλα Βαλλιανάτου, αν συμφωνεί με τις αποφάσεις του επικεφαλής του, ο κ. Λυκούδης δεν απάντησε ποτέ. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρώην Αντιδήμαρχος και Αναπληρωτής του κ. Παρίση συγκρούεται με τον δύο φορές Δήμαρχο Κεφαλονιάς, ο οποίος απόψε δεν ήταν καν παρόν στο Δημοτικό Συμβούλιο. Κανείς από τους υπόλοιπους συμβούλους της μείζονος αντιπολίτευσης δεν πήρε τον λόγο για να υπερασπιστεί τον επικεφαλής του. Όχι μόνο είναι βαριά τα σύννεφα πάνω από την «Ισχυρή Κεφαλονιά» (βλέπε Παναγής Βανδώρος), αλλά το μέλλον αυτής της παράταξης μοιάζει με αυτό της Ένωσης Κέντρου του Ζίγδη, που σε μια νύχτα από το σχεδόν 30% πήγε στο 1,5%. Αναμένονται και άλλα πολιτικά παρατράγουδα στην παράταξη που επί εννέα και πλέον χρόνια κυβέρνησε την Κεφαλονιά.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed