Παραιτήθηκε ο Νίκος Βιβλάκης από διοικητής του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς, προσωρινά αναλαμβάνει τη θέση ο Δημήτρης Δημουλιός

Από την επόμενη κιόλας των Ευρωεκλογών, τον Μάιο του 2019 ο Νίκος Βιβλάκης είχε υποβάλλει την παραίτησή του στο Υπουργείο Υγείας. Η παραίτηση αυτή έγινε αποδεκτή σήμερα από τον Βασίλη Κικίλια, ωστόσο το Νοσοκομείο μας δεν έμεινε ακέφαλο.
Την θέση του κ. Βιβλάκη αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα αναπληρωτής του, Δημήτρης Δημουλιός, που θα έχει υπό τον έλεγχό του και τα δύο μεγάλα Νοσοκομεία του νησιού μας, του Νομαρχιακό και το Μαντζαβινάτειο. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες από την πλευρά της κυβέρνησης αναφορικά με την τοποθέτηση νέου διοικητή, με τον Βαγγέλη Λουκέρη προχθές να αρνείται να μπει σε αυτή την διαδικασία. Δύο είναι τα φαβορί και ένα το αουτσάιντερ για να καλύψουν τη θέση. Το ένα και ισχυρότερο είναι ο εκτελών από σήμερα χρέη διοικητή, Δημήτρης Δημουλιός, ενώ δυνατή φαντάζει και η υποψηφιότητα του Βαγγέλη Κεκκάτο, που έχει ξαναβρεθεί στο παρελθόν σε αυτή τη θέση. Ωστόσο, δεν πρέπει να αποκλείσουμε και το τρίτο ενδεχόμενο που ακούει στο όνομα Νίκος Παπαδάτος, για τον οποίο «πιέζει» ένα κομμάτι της τοπικής Νέας Δημοκρατίας έχοντας όμως στην αντίπερα όχθη ένα άλλο κομμάτι της Νέας Δημοκρατίας, που θεωρεί ότι ο Δημήτρης Δημουλιός είναι ο κατάλληλος για διοικητής. Κυριακή κοντή γιορτή μέχρι την άφιξη του νέου διοικητή, με τα Νοσοκομεία μας ως τότε να προχωρούν με τον κ. Δημουλιό στο τιμόνι τους.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed