Ο… μισός Κεφαλλονίτης Γ.Γ. του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Πάνος Αλεξανδρής, δέχθηκε ένα δώρο από τον Σταύρο Τραυλό που τον συγκίνησε

Είναι από τις λίγες φορές που επισκέπτεται το νησί μας εκπρόσωπος της κυβέρνησης σε μια εθνική εορτή και δεν υπάρχει η παραμικρή μουρμούρα από κανέναν. Αυτό το κατάφερε ο Γ.Γ. του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Πάνος Αλεξανδρής.
Ο κ. Αλεξανδρής βρέθηκε στο νησί μας για να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της επετείου του 1940 και όπως ήταν φυσικό μετά την παρέλαση ήταν καλεσμένος στο Διοικητήριο για το καθιερωμένο κέρασμα. Εκεί τον περίμενε μια μικρή έκπληξη, αφού ο Αντιπεριφερειάρχης, Σταύρος Τραυλός, του έκανε δώρο ένα βιβλίο που αφορούσε τα πάντα γύρω από τον Εθνικό Δρυμό του Αίνου. Ο Γ.Γ. μας αποκάλυψε ότι είναι ο μισός Κεφαλλονίτης, αφού η γιαγιά του, Αγγελική Σαμόλη, ήταν από τα Χιονάτα. Θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια ερχόμενος στο νησί μας για διακοπές, ενώ είχε μια συνομιλία αρκετών λεπτών με την Ευαγγελία Σαμόλη, υπάλληλο της Περιφέρειας, που σήμερα ήταν και η τελετάρχης στο μνημείο στο Νάπιερ. Ο κ. Αλεξανδρής, κατά την διάρκεια της παραμονής του στο Διοικητήριο συζήτησε ουσιαστικά θέματα τόσο με τον Δήμαρχο Αργοστολίου, Θεόφιλο Μιχαλάτο, αλλά και με τον Βουλευτή του νομού μας, Παναγή Καππάτο. Ιδιαίτερη συνομιλία είχε και με τον Αντιπεριφερειάρχη και δεν έπαψε πολλές στιγμές να λέει τα καλύτερα λόγια για την Κεφαλονιά και τους φιλόξενους κατοίκους της. Ήταν η πρώτη φορά σήμερα που ο νέος Αντιπεριφερειάρχης δεχόταν επισήμους και κόσμο και μπορούμε να πούμε ότι ο Σταύρος Τραυλός και οι συνεργάτες του τα πήγαν περίφημα ως οικοδεσπότες.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed