Θρίαμβος της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών στις τοπικές εκλογές του ΤΕΕ, που εκλέγει τους τρεις από τους πέντε του Δ.Σ. της Ν. Ε. (ονόματα)

Η άνοδος της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών στις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας επηρέασε και τον Νομό μας, αφού κατά τις χθεσινές εκλογικές διαδικασίες αναδείχθηκε πρώτη δύναμη με σχεδόν διπλάσιο ποσοστό από την Δημοκρατική Συνεργασία.
Η νικήτρια παράταξη των εκλογών εκλέγει τρία μέλη στο νέο Δ.Σ. ένα μέλος εκλέγει η Δημοκρατική Συνεργασία και ένα μέλος η Πανεπιστημονική Κίνηση, η οποία στηριζόταν από το ΚΚΕ. Αναλυτικά τα αποτελέσματα ήταν:
Ψηφίσαντες 98 / Έγκυρα 93 / Άκυρα 5
Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών 48 (τρεις έδρες)
Δημοκρατική Συνεργασία 27 (μία έδρα)
Πανεπιστημονική Κίνηση 10 (μία έδρα)
Ενωτική Αριστερή Κίνηση 7
Κοινότητα Μηχανικών 1
Από την Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών, που στηρίχθηκε από την Νέα Δημοκρατία, εκλέχθηκαν οι Κεκκάτος Κυριάκος, Κοκκολιάδη Αγγελική, Μωραΐτης Κυριάκος. Από την Δημοκρατική Συνεργασία ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί ποιος θα εκλεγεί στο Δ.Σ. αφού ισοψήφησαν ο Τηλέμαχος Μπεριάτος και η Γεωργία Βλάχου και θα αποφασιστεί στην Πάτρα μέσα στην εβδομάδα ποιος θα εκπροσωπήσει την παράταξη στο Δ.Σ. του τοπικού ΤΕΕ. Από την Πανεπιστημονική Κοινότητα εκλέχθηκε ο Βαλλιάνος-Συνοδινός Βαγγέλης. Η λογική λέει ότι πρόεδρος της Ν.Ε. του ΤΕΕ Κεφαλονιάς θα εκλεγεί από την νικήτρια παράταξη.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed