Κερδίζει συνεχώς πόντους στη μάχη της καθημερινότητας ο Σπύρος Σαμούρης, έλαμψε σήμερα το παρτέρι στην Οδό Γερμανού Καλιγά

Είχε καταντήσει χώρος με πολλά σκουπίδια, ακαθαρσίες ζώων και άλλα παράξενα, μέχρι που εμφανίστηκε σήμερα το πρωί ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας, Σπύρος Σαμούρης, με το συνεργείο του Δήμου και σε μισή ώρα όλα είχαν εξαφανιστεί.
Το παρτέρι στην Οδό Γερμανού Καλιγά από όαση πρασίνου και ξεκούρασης είχε μετατραπεί σε κάτι… άλλο. Παρά το γεγονός ότι ο χώρος είχε καθαριστεί πριν από έναν περίπου μήνα, σήμερα το πρωί τα πράγματα έδειχναν έναν άλλο χώρο. Ο Σπύρος Σαμούρης με το συνεργείο του Δήμου εμφανίστηκε και σε λιγότερο από μισή ώρα είχε κάνει το παρτέρι και πάλι… παρτέρι. Μαζεύτηκαν τα σκουπίδια και οι ακαθαρσίες ζώων που σε μεγάλο βαθμό οφείλονται στην ανευθυνότητα των πολιτών, ενώ κουρεύτηκαν και τα δέντρα, έτσι ώστε ο χώρος να μοιάζει περισσότερο με περιοχή αναψυχής και ξεκούρασης, παρά με… κρανίου τόπου. Ο κ. Σαμούρης, μέσω της ιστοσελίδας μας, κάνει έκκληση στους δημότες του Αργοστολίου να προσέχουν που πετούν τα σκουπίδια, όπως επίσης να μαζεύουν και τις ακαθαρσίες από τα κατοικίδιά τους, όπως ορίζει ο Νόμος. Τόνισε για ακόμη μια φορά ότι ο… πόλεμος με την καθαριότητα θα συνεχιστεί, απλά σήμερα κερδήθηκε μια ακόμη μάχη για ένα Αργοστόλι καθαρό, για μια πρωτεύουσα που αρμόζει στον πολιτισμό μας.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed