Την ώρα που ένα ακόμη τμήμα του Ιόνιου Πανεπιστημίου έκλεινε στο Ληξούρι, η κα Αλεξανδράτου χαριεντίζονταν με την κα Κεραμέως

Δεν πρέπει να νοιώθουν πολύ περήφανοι στην Νέα Δημοκρατία για το γεγονός ότι στις πρόσφατες εκλογές υπήρχε στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο του Νομού μας η Βικτώρια Αλεξανδράτου, η οποία απέτυχε παταγωδώς τερματίζοντας στην τρίτη και τελευταία θέση.
Φαίνεται ότι δεν κατάφερε να πείσει τους συμπατριώτες μας που ψήφισαν Νέα Δημοκρατία για τις προθέσεις της και οι ψηφοφόροι του κόμματος την έστειλαν εκεί που την έστειλαν. Ωστόσο, ακόμη και μετά τις εκλογές η κα Αλεξανδράτου εξακολουθεί να προκαλεί το κοινό αίσθημα με τις πράξεις της. Τελευταία από αυτές η χθεσινή, όπου μέσω ανάρτησής της στο facebook έπλαθε το εγκώμιο της Νίκης Κεραμέως, της Υπουργού Παιδείας, που λίγες ώρες νωρίτερα είχε πάρει την απόφαση να καταργήσει το τμήμα Εθνομουσικολογίας στο Ληξούρι. Συγκεκριμένα η αποτυχούσα υποψήφια Βουλευτής σχολίασε: «Μαζί με την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, από τις λίγες γυναίκες που έχουν υπουργικό αξίωμα, σε εκδήλωση στο Πολιτεία Τένις Κλαμπ. Πρόκειται για μια μοναδική προσωπικότητα, εξαιρετικά φιλική με ποιότητα χαρακτήρα που ξεχωρίζει. Μία εξαιρετική επιλογή για την θέση του καπετάνιου του υπουργείου, ταπεινή και ανοιχτή όσο χρειάζεται, χωρίς υπερβολές και μεγάλα λόγια. Σε κάθε παρουσία της αποπνέει Παιδεία». Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε τίποτε άλλα, άλλωστε το μεγάλο… γλέντι στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έχει αρχίσει για την κα Αλεξανδράτου.
Υ.Γ. Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουμε τις τοποθετήσεις τόσο του Βουλευτή του Νομού μας, Παναγή Καππάτου, όσο και του αναπληρωματικού του, Γιώργου Κοκκόλη.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (κείμενο, φωτό) ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed