Υποδοχή των πρώτων καλεσμένων της μεγάλης γιορτής του Επιμελητηρίου από τον πρόεδρο, Σταύρο Σπαθή, με ρομπόλα και μεζεδάκια

Μπορεί το διήμερο των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς-Ιθάκης να είναι το Σάββατο και η Κυριακή, ωστόσο, οι πρώτοι καλεσμένοι έφτασαν την Παρασκευή το απόγευμα και ο Σταύρος Σπαθής ήταν εκεί για να τους υποδεχθεί.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου μας, μαζί με τον επίτιμο πρόεδρο και Δήμαρχο Αργοστολίου, Θεόφιλο Μιχαλάτο,τα μέλη του Δ.Σ. Χρήστο Καμπανό, Γιώργο Λασκαράτο και Πολυχρόνη Δενδρινό και τον διευθυντή, Νεκτάριο Βαβάση, δεξιώθηκαν τους πρώτους προέδρους και αντιπροέδρους Επιμελητηρίων από όλη τη χώρα, που έφτασαν από απόψε στο νησί μας. Στην εκδήλωση, που έγινε στο ανανεωμένο “Στο Ψητό” παραβρέθηκε και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου, Νικόλας Βαλλιανάτος.Το μενού περιείχε ρομπόλα Κεφαλονιάς και εκλεκτούς μεζέδες, ενώ κατά την διάρκεια του… συμποσίου ανταλλάχθηκαν κουβέντες μεταξύ των προέδρων για το πως θα κυλήσουν το Σάββατο και η Κυριακή. Βασικό θέμα συζήτησης ήταν η βράβευση της Λούκας Κατσέλη, αλλά και το γεγονός ότι ένα σχετικά μικρό Επιμελητήριο, όπως αυτό της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, έβαλε στόχο να ξεπεράσει πολύ μεγαλύτερα Επιμελητήρια της χώρας αναφορικά με τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του. Φυσικά δεν έλειψαν και τα πειράγματα μεταξύ των καλεσμένων, αφού τόσο οι δύο πρόεδροι των Επιμελητηρίων της Αθήνας, Παύλος Ραβάνης και Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, αλλά και ο Φώτης Δαμούλος από το Επιμελητήριο Αργολίδας είχαν μεγάλα κέφια. Ο συμπατριώτης μας, Γιάννης Βουτσινάς, από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά ήρθε στα πάτρια εδάφη και φυσικά η κατάσταση απογειώθηκε. Στο τέλος της βραδιάς όλοι ευχαρίστησαν τον Σταύρο Σπαθή και το ραντεβού τους ανανεώθηκε για το Σάββατο το απόγευμα στις 19:30 στο χώρο του Επιμελητηρίου για το πρώτο κομμάτι των εορταστικών εκδηλώσεων.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (κείμενο, φωτό) ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed