Βραδιά για στοιχηματικά ρίσκα, Fun bet στο 4.48 και σκόρερ στο 3.40

Με έπιασε το παράπονο λίγο την Κυριακή. Ύστερα από έναν ψιλοκαλό Σεπτέμβρη, ψιλοκακό Οκτώβρη και έναν γ@μ@το Νοέμβρη, ο Δεκέμβρης δεν μπήκε καλά την Κυριακή. Χαίρω πολύ, όταν κυνηγάς ειδικά στοιχήματα και μεγάλες αποδόσεις, και ο… καταποντισμός στο πρόγραμμα είναι.

Για πείστε όμως έναν υδροχόο να μη γκρινιάζει!  Στα «συν»: 1-1 έληξε το Αλ Νασρ – Ντζολιμπά. Ισως από τα κορυφαία σημεία που έβγαλα στη σεζόν ως τώρα, όχι ελέω απόδοσης ή μίζας. Μιλάμε για άσο του 1.30 και διπλό στο 10.00! Και με δοκάρι της Ντζολίμπα στο 94’… Στα αποψινά, λοιπόν…:

Η Μπορντό συμπλήρωσε σχεδόν ένα δίμηνο αήττητη (3-2-0 σε δύο διοργανώσεις), στο τελευταίο όμως ήταν μέτρια και πήρε 1-1 από τη Ρεμς, αλλά και άτυχη αφού δέχθηκε γκολ στο 92’. Αδικος ο βαθμός που πήρε σε ματς που είχε μόνο… μια τελική, άστρο έχει ο Παύλος ο Σόουζα αλλά ως πότε;

Η Κρίσταλ Πάλας είχε καιρό να κάνει καλό ματς και να πάρει τη νίκη, το 2-0 στην Μπέρνλι ήταν δίκαιο, με γκολ σε κάθε ημίχρονο και τερμάτισε ένα «στείρο» σερί πέντε αγωνιστικών (0-1-4), ο Νταν έγινε βασικός στα στόπερ αλλά χτύπησε και θα τον αντικαταστήσει ο άμπαλος Σακό, λείπει και ο Κέιχιλ. Η Πάλας υποδέχεται μια Μπόρνμουθ που έφτασε τις τρεις συνεχόμενες ήττες μετά το 3-2 από την Τότεναμ, «μαγική» εικόνα το σκορ αφού απλώς μείωσε στο τέλος.

Το έτερο αποψινό ματς στην Premier League δείχνει μάλλον… ασύμφορο στοιχηματικά, έστω κι αν η Μάντσεστερ Σίτι είναι αγνώριστη, προς το χειρότερο. Κι αν με την Τσέλσι είχε δείξει να βελτιώνεται, οι ισοπαλίες με Σαχτάρ και Νιούκαστλ επανέφεραν τον προβληματισμό στο σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα. Βέβαια με την Μπέρνλι μπορεί κάλλιστα να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών, ενάντια στην οποία είναι αήττητη μια 4ετία ανεξαρτήτως έδρας (7-1-0).

 Foxbet, η αλεπού του στοιχήματος

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed