Με διάσειση στο Νοσοκομείο επαγγελματίας του Αργοστολίου, που δέχθηκε επίθεση από αγνώστους ληστές έξω από την πόρτα του σπιτιού του

Αρχίζουν να πληθαίνουν τα σοβαρά περιστατικά και τα κρούσματα βίας στο νησί μας τον τελευταίο καιρό. Χθες αργά το βράδυ δύο ληστές έκαναν καραούλι σε γνωστό επαγγελματία του Αργοστολίου, τον οποίο χτύπησαν και στη συνέχεια λήστεψαν λίγο πριν μπει στο σπίτι του.
Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα επέστρεψε στην κατοικία του στα Περατάτα και λίγο πριν μπει στο σπίτι του δέχθηκε την επίθεση από δύο άγνωστους άνδρες. Αφού τον χτύπησαν προκαλώντας του διάσειση, άρπαξαν τα χρήματα που είχε μαζί τους (εισπράξεις ημέρας) και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο επαγγελματίας έχασε τις αισθήσεις του για λίγο, ωστόσο λόγου του χτυπήματος δεν μπόρεσε να δώσει περισσότερες πληροφορίες στην αστυνομία, που έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των δραστών. Παραμένει ακόμη άγνωστο το χρηματικό ποσό της ληστείας. Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι δράστες σίγουρα ήξεραν το συγκεκριμένο δρομολόγιο του συμπολίτη μας και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσουν.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed