Παραμονή Πρωτοχρονιάς με εκπλήξεις στο Αργοστόλι

Εορταστική διάθεση από το πρωί αύριο 31 Δεκεμβρίου στο Λιθόστρωτο και στην πλατεία Καμπάνας στο Αργοστόλι ζωντανή μουσική από το συγκρότημα SINGAPORE STRINGS, μια συνεργασία της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. με το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς & Ιθάκης.
Στο Λιθόστρωτο Αργοστολίου, με το «Κατάβρεγμα» συνεχίζουμε το Έθιμο της Τελευταίας Ημέρας του Χρόνου, ξεκινώντας από νωρίς το απόγευμα.
⍟ ώρα: 6.00μμ Ο Άγιος Βασίλης κλείνει το εργαστήριό του και κατεβαίνει στο Λιθόστρωτο μαζί με τα ξωτικά του, να συναντήσει τις Φιλαρμονικές, τις Χορωδίες, τα παιδιά και με κάλαντα, καντάδες και άλλες μελωδίες να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τον χρόνο που φεύγει.
⍟ ώρα: 6.30μμ, Περατζάδα της Ανδρικής και της Παιδικής Χορωδίας της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ, υπό την διεύθυνση του μαέστρου Άγγελου Μουρελάτου, με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και Κάλαντα.
⍟ ώρα: 7.00μμ η Φιλαρμονική Αργοστολίου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ «Διονύσιος Λαυράγκας» υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Βασίλη Περλικίδη, σε μουσική περαντζάδα στην πλατεία Καμπάνας & στο Λιθόστρωτο σκορπάει μελωδικούς ήχους & κάλαντα στην γιορτινή ατμόσφαιρα της πόλης.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ
Σπύρος Α. Πεφάνης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed