Έκοψε την βασιλόπιτά της η Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς-Ιθάκης, με οικοδεσπότη τον Σταύρο Τραυλό, το φλουρί έμεινε στο… σπίτι

Φαίνεται ότι η νέα περιφερειακή αρχή ψάχνει ακόμη τα πατήματά της και αυτό αποδείχθηκε και σήμερα στην κοπή της βασιλόπιτας στο Διοικητήριο, όπου είχε λιγότερο κόσμο από τα προηγούμενα χρόνια.
Ωστόσο, ο Αντιπεριφερειάρχης, Σταύρος Τραυλός, που ήταν και ο οικοδεσπότης μας διαβεβαίωσε ότι του χρόνου θα είναι καλύτερα οργανωμένος και μας… υποσχέθηκε ότι δεν θα χωράμε στην πίτα του 2021. Ήταν πάντως η καθιερωμένη τελετή που γίνεται κάθε χρόνο, με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Δημήτριο να ευλογεί την πίτα. Παρόντες ήταν ο Βουλευτής μας, Παναγής Καππάτος, ο Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος, πολλοί ακόμη πολιτικοί παράγοντες του τόπου και φυσικά εκπρόσωποι από την πολιτειακή ηγεσία του νομού μας. Η πιο ευχάριστη στιγμή ήταν όταν εμφανίστηκαν κάποια μέλη από την Χορωδία Αργοστολίου, τραγούδησαν τα κάλαντα στον Αντιπεριφερειάρχη και ερμήνευσαν ακόμη δύο κεφαλλονίτικα τραγούδια. Αναφορικά με το φλουρί, όσο και αν ψάξαμε όσο και αν… φάγαμε αυτό δεν το βρήκε κανένας από τους παρόντες. Ήταν στο κομμάτι που προοριζόταν για την Περιφερειάρχη κα Κράτσα και είχε βγει από τα αρχικά των απόντων. Άρα το γούρι (ήταν το δώρο) θα καταλήξει στα χέρια της Περιφερειάρχου. Καλή χρονιά, χρόνια πολλά σε όλους.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση (κείμενο, φώτο) χωρίς έγγραφη άδεια

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed