Ο Σπύρος Αποστολάτος επέστρεψε στο… σπίτι του

Η ομάδα μας καλωσορίζει μετά από 1,5 χρόνο ένα δικό της παιδί, από την ακαδημία και επί χρόνια αρχηγό της ξανά στο σπίτι του. Σπύρο Αποστολάτε, καλώς ήρθες ξανά στην “οικογένεια σου” και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες όπως έχεις μάθει άλλωστε.

Α.Ο. Εικοσιμίας

 

Η ξεχωριστή νώτα του Σπύρου Αποστολάτου
Θα θέλαμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Σπύρο Αποστολάτο για την προσφορά του στην ομάδα μας. Είναι το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε για αυτόν. Έδωσε τα πάντα για την ομάδα μας και κατάφερε να αποτελέσει μέλος του πρώτου και ιστορικού πρωταθλήματος των Πρόννων.
Με τον αδαμάντινο χαρακτήρα του και το χιούμορ του, έδωσε μία ξεχωριστή νώτα στην καθημερινότητα της ομάδας μας και άμεσα έγινε ενεργό μέλος της παρέας μας τοσο εντός όσο και εκτός γηπέδων. Θέλουμε να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στην νέα-παλιά του ομάδα και να τον ευχαριστήσουμε που το προπερασμένο καλοκαίρι αποφασισε να φύγει απο την μοναδική ομάδα που είχε αγωνιστεί μέχρι τότε στην Κεφαλονιά και να επιλέξει την δική μας. Σπύρο σε ευχαριστούμε για όσα μας έδωσες, θα είσαι ένας από εμάς και η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντα ανοιχτή για σενα.
Υ.Γ. Ήρθες και σε κάναμε δεινό σκόρερ Ινιέστα των φτωχών

Α.Ο. Πρόννοι

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed