Η λέξη «ντροπή» ταιριάζει μόνο στον Δήμαρχο Ληξουρίου, Γιώργο Κατσιβέλη, που… έφτυσε χθες τους επαγγελματίες του Δήμου του και το Επιμελητήριο

Πραγματικά δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψεις το φαινόμενο «Γιώργος Κατσιβέλης», τον Δήμαρχο Ληξουρίου, που χθες έδειξε για ακόμη μια φορά τον πραγματικό του χαρακτήρα αναφορικά με τις διαθέσεις του απέναντι στο Επιμελητήριο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ήταν ο δεύτερος που έλαβε πρόσκληση για την χθεσινή κοπή της πίτας από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, Σταύρο Σπαθή, μετά από τον Βουλευτή του νομού μας. Μάλιστα η πρόσκληση ήταν… τριπλή, αφού έφτασε ηλεκτρονικά, σε χαρτί και τηλεφωνικά, μια και ο κ. Σπαθής πήρε τον κ. Κατσιβέλη τηλέφωνο για να επιβεβαιώσει την άφιξή του στην κοπή της πίτας. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου πήρε την διαβεβαίωση ότι θα είναι παρών ο κ. Κατσιβέλης και μάλιστα με «ονοματισμένη» καρέκλα στην πρώτη σειρά των επισήμων, δίπλα από τον Μητροπολίτη, τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης και τους εκπροσώπους των κομμάτων και φυσικά μαζί με τους Δημάρχους Αργοστολίου, Σάμης και Ιθάκης. Ο Δήμαρχος του Ληξουρίου, παρά τις τηλεφωνικές οχλήσεις της τελευταίας στιγμής, δεν φάνηκε χθες στο Επιμελητήριο δείχνοντας με τον πιο εμφατικό τρόπο το πόσο εμπαθής είναι απέναντι στον Σταύρο Σπαθή. Μπορεί να έχουν περάσει δύο χρόνια από τις επιμελητηριακές εκλογές και τον «πόλεμο» που είχε εξαπολύσει τότε κατά του τωρινού προέδρου υποστηρίζοντας άλλον υποψήφιο, ωστόσο αυτό δεν συνάδει με τη τωρινή του ιδιότητα. Παλαιότερο μέλος του Επιμελητηρίου και όμως ούτε αυτό τον συγκίνησε για να τον κάνει να εμφανιστεί.
Είναι ντροπή για τον ίδιο και… φτύσιμο για τους επαγγελματίες της Παλλικής, όταν την ίδια στιγμή το Επιμελητήριο βράβευε τον Δήμαρχο Ιθάκης, Διονύση Στανίτσα, στο πρόσωπο του οποίου τιμήθηκαν όλοι οι επαγγελματίες της Ιθάκης. Πέρα από τους κομπλεξισμούς και την κακία ο κ. Κατσιβέλης είχε έναν ακόμη λόγο να παραβρεθεί χθες, ακόμη και αν δεν του αρέσουν τα μούτρα του Σταύρου Σπαθή. Χθες ήταν από τις λίγες φορές που υπήρχε εκπρόσωπος της κυβέρνησης στο νησί μας και μάλιστα Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Ανάπτυξης. Όπως έκαναν τόσο ο Θεόφιλος Μιχαλάτος όσο και ο Διονύσης Στανίτσας ανέφεραν τρία ζωτικά προβλήματα των Δήμων Ιθάκης και Αργοστολίου και δέσμευσαν τον Γ.Γ. για την λύση τους. Το Ληξούρι έλειπε, το Ληξούρι έχει λύσει όλα του τα προβλήματα, δεν χρειάζεται να ασχοληθεί ο Δήμαρχός του με αυτά τα… μικροπράγματα. Κύριε Κατσιβέλη οφείλετε να ζητήσετε ένα τεράστιο συγνώμη από τους επαγγελματίες της Παλλικής, αλλά και από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, που σε μια τόσο σημαντική εκδήλωση, λόγω και των βραβεύσεων σημαντικών ανθρώπων του τόπου μας, εσείς απουσιάζατε. Επιλέξατε να πίνετε τον καφέ σας και να βλέπετε ποδόσφαιρο. Σας αφήνουμε στην μιζέρια σας και στον κομπλεξισμό σας.
Υ.Γ. Μία ημέρα νωρίτερα κ. Κατσιβέλη τρέξατε στην αίθουσα του Επιμελητηρίου για να πάρετε το βραβείο σας από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κεφαλονιάς. Την επόμενη δεν βρήκατε τον δρόμο. Υποκρισία και ντροπή…

Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed