Τα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από τον Δήμαρχο Αργοστολίου άκουσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος, συναντήθηκε με τον κ. Παύλο Χρηστίδη, Εκπρόσωπο Τύπου του ΚΙΝ.ΑΛ. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος κ. Σπυρίδων Σαμούρης και ο πρώην βουλευτής Σπυρίδων Μοσχόπουλος.
Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε τόσο στα ειδικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας από τη διάσπαση του Δήμου Κεφαλονιάς και που αποτελούν τροχοπέδη στην λειτουργία του όσο και στα γενικότερα προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ο κ. Χρηστίδης από την πλευρά του, τόνισε το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η τοπική αυτοδιοίκηση στην καθημερινότητα του πολίτη και δεσμεύτηκε για την προώθηση αυτών σε κεντρικό επίπεδο.
Την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Αργοστολίου κ. Γεώργιο Κασσιανό, τον Αντιπρόεδρο κ. Τάσο Πανταζάτο, τον Κοσμήτορα κ. Γεράσιμο Σπυράτο και το μέλος κ. Διονύσιο Κομητόπουλο. Σε μια εκτενή συζήτηση παρουσιάστηκαν τα προβλήματα του συλλόγου και κατατέθηκαν σκέψεις για την από κοινού υλοποίηση περιβαλλοντικών και εθελοντικών δράσεων. Ο Δήμαρχος από την πλευρά του δεσμεύτηκε για τη μέγιστη δυνατή συνεργασία με το Σύλλογο καθώς και για την υλοποίηση της προεκλογικής δέσμευσής του, την ίδρυση Δημοτικού Σκοπευτηρίου.
Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου, συναντήθηκε με τους κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου, δημοφιλή μουσικοσυνθέτη και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ ΑΕ και κ. Σεκόντο Μποχάγιερ της «ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ πολιτισμός». Στη συζήτηση που ακολούθησε ανταλλάχθηκαν απόψεις για τη συνεργασία των δύο φορέων στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του καλοκαιριού.

Από το Γραφείο Τύπου του Δημάρχου

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed