Πιο κοντά στη λειτουργία του Αρχαιολογικού Μουσείου Σάμης και την ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων και μεταβυζαντινών μνημείων

Μετά από αίτημα του αρμόδιου Αντιδημάρχου Σάμης προς τον προϊστάμενο της Εφορείας Αρχαιοτήτων και στα πλαίσια της καλής συνεργασίας, έγινε σύσκεψη την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου, στο Δημαρχείο Σάμης.
Συμμετείχαν ο Δήμαρχος Σάμης κ. Μάκης Μονιάς, ο προϊστάμενος της Εφορείας Αρχαιοτήτων κ. Γρηγόρης Γρηγορακάκης, η υποδιευθύντρια της Εφορείας κα Ελένη Παπαφλωράτου και ο Αντιδήμαρχος κ. Αντώνης Καλλιβωκάς. Στη σύσκεψη τέθηκαν τα θέματα που αφορούν τη μνημειακή κληρονομιά, τη λειτουργία του Αρχαιολογικού Μουσείου Σάμης και την ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων και μεταβυζαντινών μνημείων. Ο Δήμαρχος Σάμης εκφράζει την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας και για την πορεία των παραπάνω θεμάτων και εκτιμά πως τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα. Ευχαριστεί επίσης τον προϊστάμενο, τον υποδιευθυντή και τους εργαζόμενους της Εφορείας Αρχαιοτήτων για τη συνεργασία και την προσφορά τους στην ανάδειξη της μνημειακής κληρονομιάς του Δήμου Σάμης.

Από τον Δήμο Σάμης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed