Έκλεισε η μεγάλη ναυτιλιακή συμφωνία, το «Βικέντιος Δαμοδός» ανήκει πλέον στην Κοινοπραξία και ξεκινάει το Σάββατο 08/02 δρομολόγια

Ήταν μια συμφωνία που οι δύο ναυτιλιακές εταιρίες του Ληξουρίου την… παίδευαν περίπου έναν χρόνο. Σήμερα το μεσημέρι οριστικοποιήθηκε η μεγάλη μεταξύ τους συμφωνία και το «Βικέντιος Δαμοδός» πέρασε και αυτό στην Κοινοπραξία.
Μετά από τον Σεπτέμβριο που το είδαμε να κάνει για τελευταία φορά δρομολόγιο, από αύριο θα είναι και πάλι στις επάλξεις για να εξυπηρετήσει την γραμμή Ληξούρι-Αργοστόλι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μας, το φέρυ μποτ θα φεύγει από το Ληξούρι τις ολόκληρες ώρες, αρχής γενομένης από αύριο Σάββατο στις 07:00 και από το Αργοστόλι τις μισές, δηλαδή 07:30 κοκ. Το «Βάσος Κ» πηγαίνει για μεταφορά καυσίμων και θα γυρίσει στο Ληξούρι για να αναλάβει πάλι δρομολόγια πριν πάει στην γραμμή Πεσσάδα-Ζάκυνθος. Να ευχηθούμε καλά ταξίδια και ήρεμες θάλασσες στο «Βικέντιος Δαμοδός», που μετά την συγχώνευση με την Κοινοπραξία ανοίγονται νέοι ορίζοντες στην πορθμειακή γραμμή Ληξούρι-Αργοστόλι.

update: Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της συγχώνευσης των δύο εταιριών…

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed