Με βυζαντινή μεγαλοπρέπεια τελέστηκε σήμερα η χειροτονία σε Διάκονο του Αντώνη Καγκελάρη, δακρυσμένοι φώναξαν «άξιος» οι παρεβρισκόμενοι

Με βυζαντινή μεγαλοπρέπεια έγινε σήμερα στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Αργοστολίου η χειροτονία του Αντώνη Καγγελάρη ως διακόνου από τον Κεφαλληνίας κ.κ. Δημήτριο. Ως θείος, αλλά και ως μέλος του Συλλόγου Διδασκόντων στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου, στο οποίο είχαμε την τιμή να τον έχουμε μαθητή νιώθουμε υπερήφανοι.
Φυσικά διαθέτει όλα τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα για την άσκηση του λειτουργήματός του και πολύ παραπάνω. Αποδεικνύεται δε για άλλη μία φορά ότι από το Σχολείο μας αποφοιτούν οι καλύτεροι! Εξάλλου αν μελετήσει κάνεις την ιστορία της Οικογένειας από τις εργασίες των Τάκη Καγγελάρη και Πέτρου Πετράτου παρατηρεί ότι πολλοί ιερωμένοι, εκπαιδευτικοί και επαναστάτες άσκησαν επάξια το ρόλο τους και το λειτούργημα τους. Σίγουροι ότι θα γίνει αντάξιος των προγόνων του ευχόμαστε κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και κυρίως να υπηρετήσει τον Άνθρωπο με Αγάπη και να κάνει πράξη την ανεξάντλητη Προσφορά, που είναι η βαθύτερη ουσία της Χριστιανικής Διδασκαλίας!

Διονύσης Καγκελάρης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed