Τεράστια νίκη για τον ΝΕΟΛ στο Ληξούρι επί του Ηλυσιακού με 79-58 που τον φέρνει μια ανάσα από την άνοδό του στη Β Εθνική

Στο κατάμεστο από κόσμο κλειστό γήπεδο του Ληξούρι ο ΝΕΟΛ πανηγύρισε τη νίκη επί του Ηλυσιακού με 79-58 παίρνοντας παράλληλα και τη διαφορά στα μεταξύ τους παιχνίδια, απολαμβάνοντας πλέον την κορυφή στον 1ο όμιλο της Γ Εθνκής.
Οι γηπεδούχοι πραγματοποιώντας ένα από τα καλύτερα δεκάλεπτα τους στο πρωτάθλημα, μπήκαν δυναμικά στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής κατακτώντας τα ηνία με 26-10. Το σύνολο του Καυκή, αν και κράτησε σε χαμηλά επίπεδα την επίθεση του ΝΕΟΛ και κατάφερε να ισορροπήσει στο επιμέρους σκορ του τρίτου δεκαλέπτου (18-18), δεν κατάφερε να κάνει το κάτι παραπάνω απέναντι στο σύνολο από την Κεφαλονιά και έτσι έμεινε στο -21 του ΝΕΟΛ. Εξαιρετικός στην συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν ο Πολίτης, ο οποίος κράτησε την ομάδα του κάθε φορά που το σύνολο από τα Ιλίσια προσπαθούσε να πλησιάσει, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν χωρίς τον Φώτση στην σύνθεση τους.

Πηγή: basketa.gr

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed