Παναγής Βλάχος: «Βαρύτατο και ολισθηρό ατόπημα διέπραξε το σωματείο Δημοτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς-Ιθάκης, οφείλει μια συγνώμη»

Σχετικά με την ανακοίνωση του συλλόγου δημοτικών υπαλλήλων Κεφαλονιάς Ιθάκης για το μεταναστευτικό. Κύριοι και κυρίες του σωματείου με μεγάλη μου έκπληξη πληροφορήθηκα έστω και καθυστερημένα την ανακοίνωση σας.
Είναι πραγματικά λυπηρό που άγεται και φέρεται ολόκληρο σωματείο από ένα μέλος της μειοψηφίας που εκφράζει παρωχημένες πολιτικές εκφράσεις ενός πολιτικού κόμματος. Από πού ως πού ένα συνδικαλιστικό όργανο εκφράζει πολιτικές αντιλήψεις συγκεκριμένου πολιτικού κόμματος, αυτός είναι ο σκοπός της δουλειάς σας κύριοι και κυρίες; Εκφράζετε γνώμη για το μεταναστευτικό σχετικά με τα κλειστά ή ανοιχτά κέντρα, θεωρείτε πως έχετε την έγκριση της πλειοψηφίας των υπαλλήλων για αυτό; Έγινε καμία ολομέλεια να παρθεί κάποια απόφαση και δεν το ξέρω μήπως; Η στάση σας είναι πραγματικά απαράδεκτη και κατακριτέα. Αντί να ασχολείστε με τα προβλήματα των συναδέλφων που αυτή είναι η δουλειά σας, εκφράζετε πολιτικές απόψεις συγκεκριμένου κόμματος χωρίς να έχετε καν απόφαση της ολομέλειας του σώματος. Είναι πραγματικά λυπηρό, οφείλετε μία συγνώμη στους συναδέλφους. Ελπίζω σε επόμενη ολομέλεια να επανορθώσετε ενώπιον των συναδέλφων για το βαρύτατο ολισθηρό ατόπημα που διαπράξατε ή αλλιώς οφείλετε να παραιτηθείτε κύριοι και κυρίες το σωματείου. Αν θέλετε να εκφράσετε πολιτικές απόψεις μπορείτε με την υπογραφή του ονόματος σας και όχι να χρησιμοποιείται το όνομα του σωματείου. Αναμένω να συγκάλεσε την ολομέλεια του σώματος και να απολογηθείτε ενώπιον των συναδέλφων.

Βλάχος Παναγής
Δημοτικός υπάλληλος
Πρώην νομαρχιακός σύμβουλος Κεφαλονιάς Ιθάκης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed