Από την εποχή του… Στραματσόνι έχει να νικήσει τη Γιουβέντους η Ίντερ

Η Τσέλσι είχε στοχεύσει στα προημιτελικά του FA Cup, πέτυχε… μπόσικη τη Λίβερπουλ, την έριξε δίκαια στο καναβάτσο (2-0) παρά τις έξι αλλαγές στην ενδεκάδα, πρώτη μεγάλη επιτυχία επί ημερών Φρανκ Λάμπαρντ και το τρόπαιο αποτελεί στόχο. Τιμωρημένος ο Ζορζίνιο, αμφίβολος ο Βίλιαν, εκτός οι Κόβασιτς, Εϊμπραχαμ. Υποδέχεται μια Εβερτον που άξιζε τη νίκη στο 1-1 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Γκούντισον Παρκ», με τον Αντσελότι να αποβάλλεται διαμαρτυρόμενος στις καθυστερήσεις για το γκολ που ακυρώθηκε μέσω VAR ως οφσάιντ. νοκ άουτ τέθηκε ο αρχηγός μπακ Κόουλμαν.

Το τρομερό βέβαια είναι ότι η Εβερτον έχει 26 χρόνια να νικήσει την Τσέλσι στο Λονδίνο! Ητοι, από το 1-0 του Νοεμβρίου 1994, με γκολ του Πολ Ρίντοτ, προπονητή τον Τζο Ρόιλ και παίκτες όπως οι Γκάρι Αμπλετ, Ντέιβιντ Ανσγουορθ, Τζο Πάρκινσον και τον Ντάνκαν Φέργκιουσον, νυν βοηθό του Αντσελότι και υπηρεσιακό για την Εβερτον στο 3-1 του πρώτου γύρου, στις αρχές Δεκεμβρίου. Εκτοτε, 18-12-0 για την Τσέλσι!

Σε άλλα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα, και στην Championship, το… τρένο για τα play offs έχει χαθεί για την Ντέρμπι Κάουντι εκτός κι αν κάνει μεγάλο σερί νικών, απέχοντας 9 βαθμούς. Στους τρεις, με ματς λιγότερο, είναι όμως η απόσταση για την Μπλάκμπερν, εξ ου και το σημερινό στο «Πράιντ Παρκ» είναι άκρως ενδιαφέρον. Οι Ρόβερς έφεραν τρίτη σερί ισοπαλία, 2-2 με τη Σουόνσι, «τρέχουν» όμως αήττητο πέντε αγώνων (2-3-0).

Στο πρόγραμμα της ημέρας και στα προγνωστικά βέβαια κυριαρχεί το «Derby d’Italia», ως… βάφτισε τις αναμετρήσεις μεταξύ της Γιουβέντους και της Ιντερ ο σπουδαιότερος Ιταλός αθλητικός δημοσιογράφος, Τζιάνι Μπρέρα. Φυσικά, διεξάγεται χωρίς κόσμο στο Τορίνο ελέω κορονοϊού, ανάμεσα σε μια Γιουβέντους που ήταν κακή και δίκαια ηττήθηκε στο Λιόν, και την Ιντερ που πέρασε εύκολα τη Λουντογκόρετς (στο τελευταίο της επίσημο) αλλά έχει μείνει 6 βαθμούς πίσω. Στο 59-16-11 η συνολική παράδοση, 8-4-1 στα τελευταία 13 με μόνο διπλό τον Νοέμβριο του 2012, τότε 2-1 με γκολ από Μιλίτο και Παλάσιο και τεχνικό τον… Αντρέα Στραματσόνι, μετέπειτα του Παναθηναϊκού. Εποχή που έπαιζαν βέβαια ακόμη ο Ζανέτι, ο Σάμιουελ και ο Καμπιάσο με την Ιντερ…

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου στο Foxbet.gr

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed