«Ξεφτιλίζουν» τον… κομματικό αυτοκράτορα, Δημήτρη Ματζουράτο, οι εργαζόμενοι του Γ.Ν. Κεφαλονιάς, «η ιστορία έχει και χλεύη»

Κύριε Μαντζουράτε, κομματικέ αυτοκράτορα, που προσδιορίζετε με περισσή σιγουριά, ποιοι είναι μέλη του Σωματείου, ποιοί και πότε πρέπει να μιλάνε, σύμφωνα πάντα με τα δικά σας πρέπει και τους δικούς σας υπολογισμούς, έμαθα από εσάς λοιπόν ότι ΔΕΝ είμαι μέλος του σωματείου και ΔΕΝ πρέπει να μιλάω.
1)Απαιτώ από εσάς δημόσια συγνώμη στο σωματείο εργαζομένων του Γ.Ν.Κεφαλονιάς για την αυθαδεια σας, να καθορίζετε και να παρεμβαίνετε ως πως στο ποιός είναι μέλος του και ποιός όχι
2) Η ντροπή είναι όλη δική σας γιατί όταν εργαζόμενος καταγγέλει απόλυτα πραγματικά γεγονότα θα πρέπει να απολαμβάνει απο εσάς αλληλεγγύη, προστασία και συμπόρευση σαν πολλαπλά θεσμικό πρόσωπο που είστε και όχι αποκλεισμό και προσεταιρισμό της δικής μου παρέμβασης από εσάς.
Από ότι αφήσατε εσείς να εννοηθεί, είσασταν γνώστης της λεηλασίας της ΜΕΘ απο πριν, όπως και πολλοί άλλοι και κάνατε κοινώς την… πάπια και αξία έχει να μας εξηγήσετε γιατί. Κύριε Μαντζουράτε, οι δύο μας έχουμε διαφορετικό μέτρο να μετράμε τις καταστάσεις. Το δικό μου μέτρο είναι η αλήθεια, το νοσοκομείο, η πραγματικότητά του και η Κεφαλονιά. Το δικό σας δηλώστε το, αν και είναι… γνωστό. Για μένα τους θεσμούς τους φτιάχνουν οι άνθρωποι για να υπηρετούν τους ανθρώπους. Υποχρέωσή μου ήταν -όπως και έπραξα αμέσως και με παρρησία και θα το ξανακάνω εάν χρειαστεί – να δώσω το πεπραγμένο της λεηλασίας της ΜΕΘ στην δημοσιότητα ως όφειλα, σαν εργαζόμενη, σαν συνδικαλίστρια, σαν Κεφαλονίτισσα. Τα κομματικά καλούπια για πάρτη σας, σας τα χαρίζω. Το δικό μου καλούπι περιλαμβάνει τους εργαζόμενους του νοσοκομείου και το λαό της Κεφαλονιάς. Στις παρούσες συνθήκες επιβάλλεται να λέμε την αλήθεια και να αντιμετωπίζουμε την επικίνδυνη παραγματικότητα γιατί έστι και αλλιώς, κατ εμέ “οι καρέκλες δεν κάνουν τους προέδρους”. Α!!! και μην ξεχνάτε ότι η ιστορία έχει και χλεύη.

Βάσω Βουτσινά

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed