Στη μάχη κατά του κορωναϊού ο Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος και ο γιατρός Ευάγγελος Ευαγγελάτος, «νεκρή πόλη» η πρωτεύουσά μας

Από τις πρώτες πρωινές ώρες ο Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος, βλέποντας τα άσχημα της χθεσινής ημέρας με τον κόσμο να κυκλοφορεί αμέριμνος, αποφάσισε να ξεκινήσει… περιπολίες στο Αργοστόλι μαζί με τον γιατρό και Ευάγγελο Ευαγγελάτο.
Μπορεί το Αργοστόλι σε μεγάλο βαθμό να πειθάρχησε χθες στις οδηγίες της κυβέρνησης, ωστόσο καταγράφηκαν και ορισμένα παρατράγουδα, ευτυχώς οι εξαιρέσεις, αναγκάζοντας σχεδόν σήμερα τον Δήμαρχο Αργοστολίου, Θεόφιλο Μιχαλάτο, να αναλάβει ο ίδιος δράση. Αυτός με το αυτοκίνητο και ο γιατρός, Ευάγγελος Ευαγγελάτος με το ποδήλατο, πήραν σβάρνα το Αργοστόλι και ενημέρωναν, ευτυχώς τους λίγους που κυκλοφορούσαν, να περιορίσουν όσο το δυνατόν τις συναναστροφές τους και τις χαιρετούρες τους και να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατόν στο σπίτι τους. Οι «παραβάτες» φαίνεται ότι άκουσαν τις οδηγίες και περίπου στις 12:00 στο Αργοστόλι ήταν ζήτημα να έβρισκες έξω δέκα ανθρώπους. Έρημη η παραλία, το Λιθόστρωτο, ο φοινικόδρομος και άλλα μέρη. Μια πρωτοβουλία του ίδιου του Δημάρχου που απέφερε αποτελέσματα. «Μένουμε σπίτι», μας είπε στα τρία μέτρα που τον πλησιάσαμε για την φωτογραφία.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (κείμενο, φωτό) ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed