Παναγής Κοκκόλης: «Για άλλη μια φορά οι Κεφαλλονίτες πρέπει να απολογηθούν για τις αηδίες των απατεώνων και ασυνείδητων»

Ύστερα από τη γενική συμμόρφωση του 100% των μόνιμων κατοίκων του νησιού, ξαφνικά οι συμφεροντολόγοι ασυνείδητοι που θυμούνται την Κεφαλονιά μόνο όταν επρόκειτο να τους δώσει κέρδος, μαζεύονται σιγά σιγά για να βάλουν στα ύπουλα ξέμπαρκους τουρίστες σε καταλύματα εκμεταλλευόμενοι την ασυδοσία που υπάρχει στη χώρα μας.
Το κάνουν χωρίς να ρωτούν και χωρίς να τους ενδιαφέρει εάν οι συγκεκριμένοι επισκέπτες μπορεί να γίνουν επικίνδυνοι για την δημόσια υγεία, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να ενοικιάσουν τις βίλες τους αδιαφορώντας ότι το σύστημα υγείας του νησιού δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε μια πανδημία (το προσωπικό και οι γιατροί του νοσοκομείου μας δίνει καθημερινή μάχη για την καθημερινότητα σε υγιείς περιόδους). Αδιαφορώντας ότι ο γερασμένος πληθυσμός του νησιού μας δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα εάν φύγει ανεξέλεγκτος ο ιός και αδιαφορώντας ότι οι Κεφαλλονίτες που δεν είναι πλούσιοι, αλλά παρόλα ταύτα συμμορφώθηκαν και έκλεισαν τις δουλειές τους βάζοντας το κοινό καλό και την λογική πάνω από το κέρδος που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ανάγκη επιβίωσης! Είναι επείγον και ανάγκη οι φορείς, οι δήμαρχοι και η περιφέρεια του νησιού να έρθει σε συνεννόηση και να βρουν λύση πριν να είναι αργά. ΠΡΟΣΟΧΗ το συγκεκριμένο δεν απευθύνεται σε αυτούς που πρέπει να έρθουν να δουν την περιουσία τους τους φίλους τους και τους συγγενείς τους, ούτε σε νοήμονες ανθρώπους που όταν καταλάβουν ότι όταν κάτι δεν πάει καλά θα πράξουν τα πρέποντα!

Παναγής Κοκκόλης
Δημοτικός Σύμβουλος Σάμης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed