Θεόδωρος Γαλιατσάτος: «Καππάτος και Κράτσα μετρήθηκαν και βρέθηκαν ελλειποβαρείς αναφορικά με τη ΜΕΘ, οφείλουν ένα τεράστιο συγνώμη»

Από χθές έχει τεθεί σε λειτουργία η ΜΕΘ στο νοσοκομείο της Ζακύνθου. Είναι μια θετική εξέλιξη για τους συμπολίτες μας στην Ζάκυνθο, αλλά και γενικότερα για την δημόσια υγεία στα Ιόνια Νησιά.
Η υλοποίηση της ΜΕΘ Ζακύνθου αποτελούσε άλλωστε υποχρέωση για την ολοκλήρωση του έργου του νοσοκομείου στα πλαίσια του ΕΣΠΑ. Φυσικά το ίδιο θα έπρεπε και μπορούσε, να γίνει και στην περίπτωση της ΜΕΘ στο νοσοκομείο Αργοστολίου. Αντ’ αυτού όμως επελέγη, με τις ευλογίες Περιφέρειας Ι.Ν και βουλευτή Κεφαλονιάς-Ιθάκης, η μεταφορά της στην Πάτρα! Ως Περιφέρεια Ιονίων Νήσων/ΑΝΑΣΑ είχαμε αντιδράσει δημόσια το 2018 όταν και τότε επιχειρήθηκε η “υφαρπαγή” της ΜΕΘ στην Πάτρα (αλήθεια τότε γιατί;). Αντιδράσαμε δημόσια και τώρα και προς τιμή του και το Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου. Κε Βουλευτή, κα Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, “μετρηθήκατε” και βρεθήκατε ελλειποβαρείς για το μεγάλο αυτό πρόβλημα του νομού. Αλήθεια, μετά την ευχάριστη εξέλιξη στην Ζάκυνθο, δεν αισθάνεστε την ανάγκη να ζητήσετε συγνώμη από τους Κεφαλονίτες και τους Θιακούς, γιατι θέσατε το κομματικό συμφέρον πάνω από τα συμφέροντα των πολιτών που υποτίθεται πως εκπροσωπείτε; Και βέβαια μαζί με σας να ζητήσουν συγνώμη και αυτές οι πολιτικές δυνάμεις που προθύμως έσπευσαν να σας υποστηρίξουν!

Θεόδωρος Γαλιατσάτος
επικεφαλής ΑΝΑΣΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed