Λύθηκε με τις δυνατότερες μικρότερες απώλειες για τους Ληξουριώτες η μετακίνησή τους με το ΚΤΕΛ για Αθήνα και Πάτρα

Η ΚΤΕΛ Κεφαλληνίας Α.Ε. σε συνεργασία με το τουριστικό γραφείο μας και την κοινοπραξία Ferry Boat Ληξουρίου ανακοινώνουν:
Όσοι επιβάτες επιθυμούν να ταξιδέψουν από Ληξούρι, μέσω Αργοστολίου, προς Αθήνα και Πάτρα, θα έχουν 50% έκπτωση στο εισιτήριο του Ferry Boat από Ληξούρι προς Αργοστόλι απλώς επιδεικνύωντας το εισιτήριο της ΚΤΕΛ ΑΕ που αφορά την συγκεκριμένη ημερομηνία ταξιδιού.
Επίσης η ΚΤΕΛ Κεφαλληνίας Α.Ε δεσμεύεται ότι η μετάβαση των επιβατών από το λιμάνι Αργοστολίου προς τον κεντρικό σταθμό αναχώρησης των λεωφορείων της στο Αργοστόλι θα γίνεται με συγκεκριμένο TAXI χωρίς να επιβαρυνθεί επιπλέον κόστος ο επιβάτης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 26710 93200, 26710 22281 και 26710 22276.
*Παρακαλούμε πολύ να τηρείτε ευλαβικά τους κανόνες υγιεινής που προτείνονται από τον ΕΟΔΥ σε κάθε πιθανή μετακίνηση σας!
*Υπενθυμίζουμε ότι εξακολουθούν να ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα της κυβερνήσεως και ως εκ τούτου είστε υποχρεωμένοι να δηλώνετε εγγράφως τον σκοπό της μετακίνησης σας.
*Οι μέρες που διανύουμε είναι για όλους δύσκολες και όλοι οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων δείχνοντας κατανόηση και στοιχειώδη υπομονη.
Σας ευχαριστούμε πολύ.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed