Ξανάρχισε η υποβολή δηλώσεων Αγροτικών Επιδοτήσεων

Ο Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ) Κεφαλληνίας & Ιθάκης, ως πιστοποιημένος Φορέας για την υποβολή Αίτησης Ο.Σ.Δ.Ε. για όλη την Περιφέρεια Κεφαλονιάς και Ιθάκης, ενημερώνει ότι με σημερινή διευκρινιστική απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Μάκη Βορίδη επαναλειτουργεί η ηλεκτρονική εφαρμογή Ο.Σ.Δ.Ε. του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.
Η υποβολή της Αίτησης Ο.Σ.Δ.Ε. είναι υποχρεωτική για την είσπραξη τόσο των Αγροτικών Επιδοτήσεων 2020, που συνδέονται με φυτικό ή ζωικό κεφάλαιο, όσο και για συμμετοχή στα χρηματοδοτούμενα Αγροτικά Προγράμματα (Νέοι Αγρότες, Βιολογική Γεωργία- Κτηνοτροφία, Αυτόχθονες ζωικές φυλές, Αναμπέλωση, κλπ). Ο Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ) Κεφαλληνίας & Ιθάκης, συναισθανόμενος την κρισιμότητα της τρέχουσας περιόδου και προσαρμοζόμενος στις νέες υποδείξεις του Υπουργείου, γνωστοποιεί πως η οποιαδήποτε εξυπηρέτηση κοινού γίνεται μόνο με απομακρυσμένη επικοινωνία μεταξύ του Παραγωγού και των υπαλλήλων της ΕΝΩΣΗΣ τηλεφωνικά στο τηλέφωνο της ΕΝΩΣΗΣ 26710 – 22927 ή ηλεκτρονικά στο email της ΕΝΩΣΗΣ egs_kef@otenet.gr.
Τα όποια δικαιολογητικά θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά στο email της ΕΝΩΣΗΣ egs_kef@otenet.gr ή εναλλακτικά με τη χρήση είτε Ταχυδρομείου είτε υπηρεσιών ταχυδιανομής (Κούριερ). Έτσι δίνεται η δυνατότητα στους ΘιακοΚεφαλονίτες Παραγωγούς δικαιούχους Αγροτικών Επιδοτήσεων να καταθέσουν εγκαίρως τις φετινές Αιτήσεις τους εξουσιοδοτώντας ηλεκτρονικά εκπρόσωπο του Τμήματος Αγροτικών Επιδοτήσεων της ΕΝΩΣΗΣ σύμφωνα με τη πρόσφατη σχετική εγκύκλιο των εξουσιοδοτήσεων. Θεωρείται αυτονόητο ότι παραμένουν σε ισχύ τα περιοριστικά μέτρα κίνησης των πολιτών που έχει εκδώσει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Διευκρινήσεις παρέχονται καθημερινά από 8 πρωί έως 4 απόγευμα στο τηλέφωνο της ΕΝΩΣΗΣ 26710 – 22927 ή στο email της ΕΝΩΣΗΣ egs_kef@otenet.gr.

Από τον Ε.Α.Σ. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed