Πανελλήνιες και εξ αποστάσεως διδασκαλία στο ΓΕΛ Σάμης

Υπενθυμίζουμε ότι στις 9 Απριλίου λήγει η χρονική προθεσμία στους τελειόφοιτους και στους ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ της Γ΄ Λυκείου προκειμένου να καταθέσουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ τις αιτήσεις συμμετοχής στις Πανελλήνιες εξετάσεις.
Ειδικά οι ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ προηγούμενων ετών έχουν δικαίωμα επιλογής του ΠΑΛΙΟΥ ή του ΝΕΟΥ συστήματος εισαγωγής
Αναλυτικές πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να αντλήσουν από το site του σχολείου μας ( ΓΕΛ ΣΑΜΗΣ)
ΌΣΟΙ ΚΑΙ ΟΣΕΣ,ΛΟΙΠΟΝ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΜΕΛΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ.
Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι το ΓΕΛ ΣΑΜΗς από τις πρώτες ώρες που τα σχολεία έκλεισαν έχει προσπαθήσει να ανταποκριθεί στις επιθυμίες των μαθητών του για Ασύγχρονη και Σύγχρονη εκπαίδευση.
Αυτή τη στιγμή :
1)Μέχρι 4/4/20, το 65,2% των μαθητών μας ( 58 άτομα) έχουν εγγραφεί στο Π.Σ.Δ προκειμένου να έχουν πλήρη πρόσβαση στην Ασύγχρονη εκπαίδευση. Η εκτίμησή μας –με δεδομένο ότι η μεγάλη πλειοψηφία των μαθημάτων μας προσφέρεται «ελεύθερα»- είναι ότι οι μαθητές που προσπάθησαν να αξιοποιήσουν τον τρόπο της Ασύγχρονης είναι αρκετά περισσότεροι! Σημειώνουμε, επίσης, ότι στην Ασύγχρονη συμμετέχει το ΣΥΝΟΛΟ των καθηγητών του σχολείου μας και το ΓΕΛ ΣΑΜΗΣ ME 52 AΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΗΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΕΛ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ! Καλούμε τους μαθητές του σχολείου μας να αξιοποιήσουν ακόμη περισσότερο την Ασύγχρονη! ( Έχουμε ενημερώσει εδώ και καιρό πώς μπορεί να γίνεται αυτό, αξιοποιώντας τους καθηγητές του σχολείου μας)
2) Εδώ και τρεις εβδομάδες έχουμε καθιερώσει ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ( ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ). Αυτή τη στιγμή το Πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις τάξεις του Λύκειου και συμμετέχουν σε αυτό πάνω από το 30% του συνόλου των μαθητών μας. Θα θέλαμε οι μαθητές μας να δείξουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον και να προσχωρήσουν στην ενδιαφέρουσα εμπειρία της τηλεδιάσκεψης με βεβαιότητα για την προθυμία ΟΛΩΝ των καθηγητών τους! (Το Πρόγραμμα είναι ανηρτημένο στο site του σχολείου μας)
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές του σχολείου μας για την μέχρι τώρα ανεκτίμητη προσφορά τους και συμμετοχή τους σε μια πρωτόγνωρη και για μας διαδικασία και ιδιαιτέρως τους κυρίους Σουλιώτη, Βλαχογιαννάτο, Πάλλη και τις κυρίες Γκεβεζέ, Μανώλη, Βινιεράτου, Φλωράτου για την συνεισφορά τους στην όλη προσπάθεια, κυρίως, στην καθιέρωση της Σύγχρονης διδασκαλίας .

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΛ ΣΑΜΗΣ
ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed