Κώστας Ζαπάντης προς Θεόφιλο Μιχαλάτο: «Στις εκλογές αντιδράσαμε στην προσβολή και την πολιτική ύβρη, αλλά δεν είμαστε δεδομένοι»

Αγαπητέ Δήμαρχε, έχω δικαίωμα να σου γράφω δημόσια, όπως δημόσια και χωρίς επιφυλάξεις υποστηρίξαμε την υποψηφιότητα σου και την εκλογή σου. Εδώ στους Πρόννους είχαμε την δική μας, ίσως μικρή, συμβολή στην επιτυχία σου.
Ο κύριος λόγος που σε υποστηρίξαμε καθαρά ήταν η αποστροφή μας σε αυτό που συνέβαινε στους Πρόννους. Αντιδράσαμε στην προσβολή, στην πολυετή «ύβρη». Δεν αντέχαμε άλλο ως κοινωνία και εγώ προσωπικά δεν άντεχα ποτέ εξ αρχής αυτό το σύστημα διακυβέρνησης και διαχείρισης των τοπικών υποθέσεων. Αλλά εμείς δεν ήμαστε δεδομένοι. Δεν πρέπει ποτέ να θεωρήσεις την τότε στάση μας εκλογικά ως στάση μόνιμης υποστήριξης ή ανοχής. Θα είναι μια λάθος εκτίμηση. Εμείς αγαπητέ Θεόφιλε είμαστε ανυποχώρητοι υποστηρικτές του Τόπου, των Πρόννων, του Ελειού, της Σκάλας, των χωριών μας και των κατοίκων τους. Σου θυμίζω την συνέντευξη σου στο Επιμελητήριο την 7η Μαΐου 2019 πριν τις εκλογές «Μελέτη και κατασκευή χερσαίων εγκαταστάσεων στο Λιμάνι του Πόρου – εγκαθιστούμε πλωτή προβλήτα για την δημιουργία Μαρίνας – ανάπλαση παραλιακής ζώνης στα Ράγια – Διασύνδεση του Πόρου και του Κατελειού με την Κρουαζιέρα». Συμφωνήσαμε.
Αυτά περιμένουμε από το Λιμενικό Ταμείο, αλλά και τίποτα λιγότερο. Δεν μπορούμε να ανεχθούμε κάτι διαφορετικό. Δεν θα δεχθούμε συνέχιση της ίδιας συμπεριφοράς. Ο, με απόφασή σου, αποκλεισμός των Πρόννων από το Συμβούλιο του Λιμενικού Ταμείου αυτονόητα μεγιστοποιεί την προσωπική σου ευθύνη. Επειδή ο χρόνος δεν μπορεί να περιμένει. Σε παρακαλώ δημόσια να ενημερώσεις και να ενημερώνεις διαρκώς για την πρόοδο των ενεργειών σου για την εκτέλεση των έργων που υποσχέθηκες μέσω του Λιμενικού Ταμείου για τον Πόρο. Εγώ θα το πράττω. Θα ενημερώνω και θα υπενθυμίζω όσο μπορώ και όπως επιβάλλει η Ιστορία μου, αλλά κύρια όπως επιβάλλει η Ιστορία, η ποιότητα και η Αξία των κατοίκων των Πρόννων.

Κώστας Ζαπάντης
Τελευταίος, μέχρι σήμερα, Δήμαρχος των Πρόννων

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed