Αργύρης Γαβριελάτος: «Τα άνομα και διαπλεκόμενα οικονομικά συμφέροντα να γνωρίζουν πως ο αγώνας όλων μας θα δοθεί μέχρι εσχάτων»

Οι εργαζόμενοι στην ΕΔΑΚΙ συνεπικουρούμενοι από τις πρόσφατες αποφάσεις του ΔΣ της Εταιρίας αλλά και του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αργοστολίου και απευθυνόμενοι στην κοινωνία, υπόσχονται πως θα δώσουν έναν τιτάνιο, αλλά και δίκαιο αγώνα προκειμένου να διατηρηθεί το υφιστάμενο καθεστώς της Εταιρίας η οποία είναι υπεύθυνη για το επίπεδο ποιότητας της ζωής μας στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη τα τελευταία 35 χρόνια.
Ο αγώνας αυτός θα δοθεί στο όνομα όλης της κοινωνίας των νησιών μας για να μη γίνουν η χωματερή του Ιονίου στο όνομα του κέρδους. Θα κλιμακώσουν τον αγώνα τους με απώτερο σκοπό η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να αποσύρει το επαίσχυντο νομοσχέδιο το οποίο θυσιάζει την πανθομολογούμενη αλήθεια ότι η Κεφαλονιά και η Ιθάκη είναι τα καθαρότερα νησιά της Ελλάδας. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης όπως αυτό που έχουν επιδείξει σε όλη τους την εργασιακή πορεία, τις επόμενες ημέρες τα συνεργεία της ΕΔΑΚΙ θα πραγματοποιούν αποκομιδή απορριμμάτων μόνον από χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος (νοσοκομεία, γηροκομεία) των νησιών μας. Ως εκ τούτου παρακαλώ τα νοικοκυριά των νησιών μας να διατηρούν τα οικιακά απορρίμματα εντός των σπιτιών τους για να αποφευχθεί η συσσώρευση τους σε δημόσιους χώρους με κίνδυνο της δημόσιας υγείας. Παράλληλα το ΔΣ της ΕΔΑΚΙ θα ενημερώνει διαρκώς την κοινωνία για τις ενέργειες της προς την πολιτική ηγεσία του τόπου, για τον αγώνα των εργαζομένων της η οποίοι είναι το βασικό της κεφάλαιο και για όλες τις πτυχές αυτές της εγκληματικής πράξης η οποία αιφνιδίασε τους πάντες θυμίζοντας πρακτικές σκοτεινών περιόδων της Ελληνικής ιστορίας. Τα άνομα και διαπλεκόμενα οικονομικά συμφέροντα τα οποία έχουν υπαγορεύσει αυτό το νομοσχέδιο να γνωρίζουν πως ο αγώνας όλων μας θα δοθεί μέχρι εσχάτων.

Αργύρης Γαβριελάτος
Πρόεδρος ΕΔΑΚΙ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed