Θ. Γαλιατσάτος: «Είχαμε απόλυτο δίκιο, η μόνη που έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων της τους 11 Δημάρχους της ΠΙΝ ήταν η κα Κράτσα»

Η μόνη πού γνώριζε για την αλλαγή στον τρόπο διαχείρισης στερεών αποβλήτων στο Ιόνιο, η μόνη που μαζί με την κυβέρνηση έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων της τους 11 δημάρχους και μαζί μ αυτούς όλους τους πολίτες του Ιονίου, η μόνη συνεργός στο έγκλημα, ήταν η Περιφερειάρχης Κράτσα-Τσαγκαροπούλου.
Η οποία ήδη εξυμνεί στα ΜΜΕ μιλώντας την σημασία του μέτρου αυτού. Πιστό όργανο της κυβερνητικής πολιτικής. Πιστός σύμμαχος των “επενδυτών” στην διαχείριση των στερεών αποβλήτων. Αδιάφορη για τις γενικευμένες αντιδράσεις δημάρχων, δημοτικών συμβουλίων και ΠΕΔ-ΙΝ. Η παράταξη μας, η ΑΝΑΣΑ, ζήτησε ήδη με επιστολή της στον πρόεδρο του Π.Σ. την ΑΜΕΣΗ συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου προκειμένου να λάβει θέση! Όσο για τους βουλευτές της Ν.Δ. στα νησιά μας, εντάξει δεν τους ρώτησαν, τους αγνόησαν, αυτό είναι φανερό. Τώρα, όμως, που έμαθαν, που γνωρίζουν, ποια είναι η θέση τους για το νομοσχέδιο, αλλά και ιδιαίτερα το άρθρο 93;

Θεόδωρος Γαλιατσάτος
π. Περιφερειάρχης ΠΙΝ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed