Ήταν μονόδρομος η αναβολή του Φεστιβάλ Γυμναστικής

Ούτε τον έκπληκτο θα κάνω για την αναβολή του Φεστιβάλ, ούτε τον πικραμένο, ούτε και τον απορημένο… Ήταν επόμενο ότι έτσι έπρεπε να γίνει. Λόγω του φονικού ιού, που ακόμη υφίσταται.
Οι περιστάσεις απαιτούσαν τη ματαίωσή της διοργάνωσης και τη μεταφορά της για το καλοκαίρι του 2021 για λόγους Υγείας. Είμαι σίγουρος ότι η Οργανωτική Επιτροπή του Διεθνούς Φεστιβάλ “Γυμναστική για Όλους” πήρε τη σωστή απόφαση για το κοινό καλό… Ο Σταύρος, η Μποζένα, η Ελένη και οι υπόλοιποι συντελεστές το ζύγισαν, το μέτρησαν και αποφάσισαν το αυτονόητο: Τη μετάθεση του 32ου Φεστιβάλ “Άννα Πολλάτου” για το άλλο καλοκαίρι.

ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ-ΝΕΑ ΑΡΧΗ
Στη ζωή, βέβαια, υπάρχει πάντοτε και η άλλη πλευρά των πραγμάτων… Είναι, λοιπόν, μία ευκαιρία για επανεκκίνηση της τόσο σημαντικής αυτής διοργάνωσης .Για ανανέωσή της, για αναβάθμισή της. Το Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής του 2021 θα πρέπει να είναι αφιερωμένο είτε στα θύματα της πανδημίας, είτε στον τιτάνιο αγώνα των Λειτουργών της Υγείας, που ειδικά στη χώρα μας τα έχουν πάει τόσο καλά. Ευαισθησία, νέες ιδέες σε συνδυασμό με τα θεαματικά προγράμματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό μπορούν να εκτοξεύσουν και πάλι τη μεγάλη αυτή γιορτή της Γυμναστικής. Αυτό το Φεστιβάλ που φέρει το όνομα της αξέχαστης Άννας Πολλάτου. Έχοντας αφιερώσει 19 χρόνια από τη ζωή μου και την επαγγελματική μου πορεία σε αυτό το σπουδαίο καλοκαιρινό ραντεβού, θα ήθελα να συγχαρώ την Οργανωτική Επιτροπή για την απόφαση που πήρε, διότι έτσι απέδειξε, για μία ακόμη φορά, ότι προτεραιότητά της είναι η προστασία των αθλουμένων, των προπονητών και των οικογενειών τους.

Νίκος Γιαννόπουλος
Δημοσιογράφος ΕΡΤ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed