Νέους πράσινους κάδους προμηθεύτηκε η ΕΔΑΚΙ, ποδοσφαιρικοί πανηγυρισμοί από αυτούς που μιλούν για την έδρα του νέου ΦΟΣΔΕ στην Κεφαλονιά

Η ΕΔΑΚΙ ΑΕ-ΟΤΑ παρά τις αντιξοότητες που επέρχονται στην επί χρόνια ομαλή λειτουργία της με τις τραγελαφικές καταστάσεις που ζήσαμε πρόσφατα, εξασφάλισε σύγχρονους πράσινους κάδους για σύμμεικτα απορρίμματα οι οποίοι θα τοποθετηθούν σταδιακά σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες των νησιών μας.
Επίσης επίκειται σύντομα η προμήθεια σύγχρονων μπλε κάδων ανακύκλωσης. Θα ήθελα να ενημερώσω τους αγαπητούς δημότες μας ότι, με την παραμονή στην εταιρία μόνο του παθητικού οικονομικά μέρους της αποκομιδής των απορριμμάτων, ανάλογος εκσυγχρονισμός τόσο στους κάδους απορριμμάτων όσο και στον στόλο των οχημάτων μας, στο μέλλον θα είναι αδύνατος. Η όλη συζήτηση που γίνεται δε με αφορμή την απονομή της έδρας του Νέου ΦΟΣΔΕ ως έπαθλο στην Κεφαλονιά, είναι άνευ ουσίας και προσφέρεται μόνο για πανηγυρισμούς γηπεδικού χαρακτήρα από αυτούς που έβαλαν ταφόπλακα στο μέλλον της εταιρίας.

Αργύρης Γαβριελάτος
Πρόεδρος ΕΔΑΚΙ ΑΕ-ΟΤΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed