Με ελάχιστο κόσμο και κρατώντας τις αποστάσεις τελέστηκε στην Μητρόπολη Αργοστολίου η Δοξολογία για την Ένωση των Επτανήσων με την Ελλάδα

Με όλα τα πρωτόκολλα που ορίζει ο νόμος τελέστηκε σήμερα το πρωί στην Μητρόπολη Αργοστολίου η Δοξολογία για την Ένωση των Επτανήσων με την Μητέρα Ελλάδα, προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ. Δημητρίου.
Δεν υπήρχε σύγκριση με καμία από τις προηγούμενες χρονιές, αφού τα μέτρα ασφαλείας ήταν αυστηρά. Ο κόσμος ελάχιστος, χωρίς την παρουσία σχολείων και παραδοσιακά του Λυκείου Ελληνίδων, ενώ για πρώτη ίσως φορά στα χρονικά δεν εκφωνήθηκε πανηγυρικός λόγος. Το παρών έδωσαν ο Βουλευτής του Νομού, Παναγής Καππάτος, ο Αντιπεριφερειάρχης, Σταύρος Τραυλός, οι Αντιδήμαρχοι, Γιώργος Τσιλιμιδός (εκπροσώπησε τον Δήμαρχο Αργοστολίου), Σπύρος Σαμούρης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Νικόλας Βαλλιανάτος, ο πρόεδρος του ΟΚΑΠ, Μιχάλης Μοσχονάς, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης, Σωτήρης Κουρής και οι επικεφαλείς των τριών Σωμάτων που έχουν έδρα στο νομό μας, Αστυνομία, Πυροσβεστική και Λιμενικό. Ο Σεβασμιότατος ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά υπενθυμίζοντας για ακόμη μια φορά τις θυσίες των προγόνων μας για να ελευθερωθούμε από τον αγγλικό ζυγό και να ενωθούμε με την Μητέρα Πατρίδα.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed