Με τέσσερις ημέρες καθυστέρηση θα ξεκινήσει η ακτοπλοϊκή γραμμή Ιθάκη-Σάμη-Πάτρα με το πλοίο «Κεφαλονιά», αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση

Άλλαξε τα σχέδιά της (;) η Levante Ferries και επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ που είχαμε αναρτήσει μια εβδομάδα νωρίτερα για την επαναλειτουργία της γραμμής Ιθάκη-Σάμη-Πάτρα από την Δευτέρα 1η Ιουνίου.
Τελικά… πέσαμε τέσσερις ημέρες έξω, αφού μπορεί η γραμμή να μην ξεκινάει από αύριο, αλλά την Παρασκευή 5 Ιουνίου και μάλιστα με το πλοίο που την έχει σημαδέψει τα τελευταία 25 χρόνια το «Κεφαλονιά». Οι διαμαρτυρίες των πολιτών της Κεφαλονιά και άμεσες αντιδράσεις του Δημάρχου Ιθάκης, Διονύση Στανίτσα, μετά τα… κατασκευασμένα ρεπορτάζ περί διαψεύσεων από την πλευρά της εταιρίας, έφεραν έστω και με καθυστέρηση την αλήθεια στο φως. Ποτέ δεν διέψευσε η εταιρία για τη μη επαναλειτουργία της γραμμής στις αρχές Ιουνίου. Αυτά για την ιστορία… Σημασία έχει ότι το αγαπημένο πλοίο πολλών Κεφαλλήνων και Ιθακησίων θα σφυρίξει στο λιμάνι του Πισαετού και της Σάμης την Δευτέρα το πρωί.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed