Λόγω «πολιτικής μαγκιάς» φορτώθηκε ο Δήμος 100 χιλιάδες ευρώ για «πολιτικές καριέρες και βολέματα των οικείων» στη Μελισσάνη

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αργοστολίου αποφάσισε να προσφύγει κατά της απόφασης του Διοικητικού Πρωτοδικείου με την οποία απορρίπτεται προηγούμενη προσφυγή του Δήμου Κεφαλονιάς κατά απόφασης του ΙΚΑ.
Με την απόφαση αυτή επιβάλλεται στον Δήμο πρόστιμο 63.000 ευρώ γιατί δεν είχαν δηλώσει του εργαζόμενους της Μελισσάνης στο ΙΚΑ. Πρόκειται για το γνωστό φαινόμενο «εργοπατερισμού» που έβαζε στην Μελισσάνη «κόσμο και κοσμάκι», γυναικόπαιδα, αδελφοξάδελφα, οπαδούς, υποψηφίους κ.λπ., μέσω «ενδιάμεσων εταιριών». Τώρα; Να πληρώσουμε 63 χιλιάδες, με τους τόκους καμιά 100 χιλιάδες. Στην συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής απουσίαζαν οι εκπρόσωποι της «Ισχυρής Κεφαλονιάς-Μπετόν Αρμέ», Διονύσης Λυκούδης και Νίκος Παπαδάτος. Σιγά μην πήγαιναν. Και να πουν τι; Ότι λόγω «πολιτικής μαγκιάς» φορτώθηκε ο Δήμος, δηλαδή εμείς οι πολίτες 100 χιλιάδες ευρώ. Όχι κύριε Δήμαρχε. Ασφαλώς και να προσφύγετε στο Διοικητικό Εφετείο, αλλά και να ξεκινήσετε την διαδικασία καταλογισμού. Όποιοι δημιούργησαν τα χρέη κατά παράβαση Νόμου να πληρώσουν. Όχι να πληρώνουν οι Πολίτες τις «πολιτικές καριέρες και τα βολέματα των οικείων».

Πηγή: kefalonitis-onos.blogspot.com

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed