Άκουσαν τα… εξαμάξης από την αρχή της θητείας τους, Σπύρος Πεφάνης και Αργύρης Γαβριελάτος στέκονται όρθιοι στις θέσεις τους

Δέχθηκαν την πιο κακοπροαίρετη κριτική από την αρχή που ανέλαβαν την προεδρία, ο μεν Σπύρος Πεφάνης της ΚΕΔΗΚΕ και ο δε, Αργύρης Γαβριελάτος της ΕΔΑΚΙ, αφού άνηκαν σε διαφορετική παράταξη από αυτή του Δημάρχου, Θεόφιλου Μιχαλάτου.
Παρά το γεγονός ότι ψηφίστηκαν από την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου για να αναλάβουν τις θέσεις τους, ωστόσο η κριτική από… ακραία πολιτικά στοιχεία, από στενοχωρημένους των εκλογών και από ΜΜΕ που προεκλογικά τους αποθέωναν ήταν σκληρή. Ο Σπύρος Πεφάνης από το πρώτο κιόλας συμβούλιο της ΚΕΔΗΚΕ διαπίστωσε ότι η συνεργασία με τους εκπροσώπους των Δήμων Σάμης και Ληξουρίου, αλλά και από μέλη της ΚΕΔΗΚΕ του Δήμου Αργοστολίου ήταν απίθανο να γίνει. Οι εργαζόμενοί της… κρεμάστηκαν οικονομικά, το υπουργείο ακόμη και τώρα σφυρίζει αμέριμνο και ο πρόεδρος της επιχείρησης βρίσκεται μεταξύ σφύρας και άκμονος. Ωστόσο, έχει καταφέρει να σταθεί όρθιος και να προσφέρει αυτά που αυτή την στιγμή, βάση των δεδομένων που ισχύουν, το καλύτερο. Από την άλλη, ο Αργύρης Γαβριελάτος, βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να δημιουργήσει τον νέο ΦΟΔΣΑ Ιονίων Νήσων. Επειδή αντιτάχθηκε σε αυτό το νομοσχέδιο δέχθηκε τόνους λάσπης ακόμη και από πολιτικούς του φίλους, που συμβάδισαν μαζί στις πρόσφατες εκλογές. Πεφάνης και Γαβριελάτος έχουν δείξει ότι μπορούν να προσφέρουν, ο καθένας στον τομέα του, οπότε ας τους αφήσουμε να κάνουν τη δουλειά τους, όπως αυτοί νομίζουν καλύτερα και ας αφήσουμε την κριτική για αργότερα, όταν και οι δύο βρουν τα νέα πατήματά τους μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed