Πονάνε τα κόκαλα του Βαγγέλη Λουκέρη, η Κεφαλονιά θα ανέβει κατηγορία με ένα πλήρες οργανωμένο και στελεχωμένο Νοσοκομείο

Δεν ξέρω αν το κατάλαβε ο φίλος Βαγγέλης Λουκέρης. Το γεγονός: Ο Βαγγέλης αδιαθέτησε στο Ληξούρι. Τον… μπαλιάσανε και τον πήγαν στο Νοσοκομείο του Ληξουριού να τον συνεφέρουν.
Εκεί μόλις τον είδαν τον έστειλαν για «τα ησυχότερα» στο Νοσοκομείο Αργοστολιού, αφού στο Ληξούρι είχαν δυνατότητα μέχρι «θερμομέτρηση». Τον φορτώσανε τον Βαγγέλη, ελλείψη Νοσοκομειακού σε ένα αγροτικό και τον κουβαλήσανε στο Αργοστόλι από την «Γύρα». Χιλιόμετρα 30, νύχτα, στροφές, κάνανε τα κούκαλα του Βαγγέλη «πελτέ». Στο Αργοστόλι τον γιάνανε τον Βαγγέλη και γλύτωσε τα χειρότερα. Και σε 1-2 μήνες θα συνέλθουν και τα κουκαλάκια του. Αλλά ο Βαγγέλης 30-40 χρόνια στέλεχος άριστο της Ν.Δ στην Κεφαλονιά πιστεύω σε αυτήν την αξέχαστη «νυχτερινή εκδρομή» από το Ληξούρι στο Αργοστόλι να το ξανασκέφτηκε και να είπε: «Τι έγκλημα κάνουμε τόσα χρόνια να λέμε πως έχουμε Νοσοκομείο στο Ληξούρι και ακόμα και για βήχα να πρέπει να μας μπαρκάρουνε στο Αργοστόλι;» Γιατί το πρόβλημα δεν ήταν το Νοσοκομειακό, αλλά η αδυναμία να κρατηθεί ένα περιστατικό στο Ληξούρι, σε ένα Νοσοκομείο που δεν μπορεί να διαχειριστεί βασικά προβλήματα Υγείας. Ένα Νοσοκομείο στην Κεφαλονιά. Αυτό είναι το ζητούμενο. Μεγάλο, οργανωμένο, πλήρες, στελεχωμένο. Μόνο έτσι η Κεφαλονιά θα «ανέβει κατηγορία».

ΠΗΓΗ: kefalonitis-onos.blogspot.com

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed